Επιδότηση 100% μέχρι τα €100
Αξιολόγηση

Euro 2024: Ολλανδία – Αγγλία | Ισοπαλία

Ολλανδία - Αγγλία @ 10.07.2024
Αποτέλεσμα πρόβλεψης:Χαμένο

Ολλανδία – Αγγλία 1-2

Η Ολλανδία κέρδισε και τα δυο νοκ άουτ παιχνίδια της στο 90λεπτο, έχοντας δείξει κάποια καλά δείγματα, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Επιβλήθηκε με άνεση της μέτριας Ρουμανίας, ενώ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Τουρκία.

Η Αγγλία απογοητεύει αλλά συνεχίζει. Απέναντι στην Ελβετία, έδειξε κάπως πιο φρέσκια αλλά παραμένει μια ομάδα που αποδίδει πολύ κατώτερα από το άθροισμα του ατομικού ταλέντου των παικτών της. Μετά την νίκη της στην πρεμιέρα με την Σερβία, έχει φέρει ισοπαλίες στα επόμενα τέσσερα.

Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Αγγλία αμύνεται καλά και σοβαρά ρίσκα δεν παίρνει. Η Ολλανδία έχει δυνατά ονόματα στην άμυνα και σίγουρα η ατομική ποιότητα και το όνομα της αντιπάλου της, θα την κρατήσουν μαζεμένη.

Με βάση αυτά που έχουν δείξει έως τώρα οι δυο ομάδες, το σετ αδικει κάπως την Ολλανδία. Δύσκολα όμως κάποια ομάδα θα καταφέρει να επιβληθεί της άλλης, ενώ το θέαμα, ειδικά όσο το ματς παραμένει ισόπαλο, αναμένεται φτωχό.

Αξίζει το ρίσκο με το 2,95 της ισοπαλίας.

Αποτέλεσμα πρόβλεψης:Χαμένο
Ολλανδία - Αγγλία | Ισοπαλία
Εγγραφη
Tipster, sports analyst
Ο Βασίλης ασχολείται πάνω από 25 χρόνια με το στοίχημα. Για περισσότερα από δεκαπέντε δουλεύει πάνω στο αντικείμενο. Εχει εργαστεί σε ραδιόφωνα, τηλεοπτικά κανάλια, περιοδικά, ιστοσελίδες και σε αθλητικές και πολιτικές εφημερίδες, δίνοντας προγνωστικά αλλά και αναλύοντας τις αγορές του στοιχήματος. Στην στήλη του θα βρείτε προτάσεις συνήθως από ποδοσφαιρικά γεγονότα με βασικό γνώμονα την καλή αναλογία ρίσκου/απόδοσης.
Στατιστικά
Τον τελευταίο μήνα
Συνολικά
Προγνωστικά16
Κερδισμένα11
Χαμένα5
Επιστροφές0
Κέρδος:4.70
Προγνωστικά35
Κερδισμένα14
Χαμένα21
Επιστροφές0
Κέρδος:-7.72