Επιδότηση 100% μέχρι τα €100
Αξιολόγηση

Προκριματικά Champions League: Ντιναμό Μινσκ – Πιούνικ Ερεβάν | Under 2.5

Ντιναμό Μινσκ - Πιούνικ Ερεβάν @ 10.07.2024
Αποτέλεσμα πρόβλεψης:Κερδισμένo

Ντιναμό Μινσκ – Πιούνικ Ερεβάν 0-0

Το σετ των αποδόσεων άνοιξε με ξεκάθαρο φαβορί την Ντιναμό Μινσκ αλλά πλέον είναι πολύ πιο ισορροπημένο, εξαλείφοντας έτσι την όποια αξία προέκυπτε προς την πλευρά της Πιούνικ.

Το ζευγάρι μοιάζει όντως αρκετά ισοδύναμο και η πρόκριση είναι στα όρια του 50-50.

Το πρωτάθλημα στη Λευκορωσία είναι σε εξέλιξη και η Ντιναμό ισοβαθμεί με την Τορπέντο στην κορυφή της βαθμολογίας.Ο αγωνιστικός ρυθμός είναι το όπλο της ομάδας του Μινσκ, τουλάχιστον για το αποψινό παιχνίδι.

Η ΟΥΕΦΑ δεν επιτρέπει αγώνες στην Λευκορωσία και το ματς θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία. Η Πιούνικ είναι σε φάση προετοιμασίας, χωρίς επίσημα παιχνίδια στα πόδια της.

Έχει βέβαια την ρεβάνς στο Ερεβάν και βασικός της στόχος θα είναι να πάει εκεί με αποτέλεσμα που της δίνει καλές πιθανότητες πρόκρισης.

Περιμένω κλειστό και επιφυλακτικό παιχνίδι, από δύο ομάδες που δεν έχουν σπουδαία ποιότητα και ποντάρω στο σενάριο των λίγων τερμάτων.

Αποτέλεσμα πρόβλεψης:Κερδισμένo
Ντιναμό Μινσκ - Πιούνικ Ερεβάν | Under 2.5
Εγγραφη
Tipster, sports analyst
Ο Βασίλης ασχολείται πάνω από 25 χρόνια με το στοίχημα. Για περισσότερα από δεκαπέντε δουλεύει πάνω στο αντικείμενο. Εχει εργαστεί σε ραδιόφωνα, τηλεοπτικά κανάλια, περιοδικά, ιστοσελίδες και σε αθλητικές και πολιτικές εφημερίδες, δίνοντας προγνωστικά αλλά και αναλύοντας τις αγορές του στοιχήματος. Στην στήλη του θα βρείτε προτάσεις συνήθως από ποδοσφαιρικά γεγονότα με βασικό γνώμονα την καλή αναλογία ρίσκου/απόδοσης.
Στατιστικά
Τον τελευταίο μήνα
Συνολικά
Προγνωστικά16
Κερδισμένα11
Χαμένα5
Επιστροφές0
Κέρδος:4.70
Προγνωστικά35
Κερδισμένα14
Χαμένα21
Επιστροφές0
Κέρδος:-7.72