150% Bonus Καλωσορίσματος
Αξιολόγηση

Αξιολόγηση Betshop για την Ελλάδα

4.5/5
100% Μπόνους καλωσορίσματος έως 150 ευρώ
Υπέρ
 • Τεράστια ποικιλία αγορών
 • Πολύ καλές αποδόσεις στις μεγάλες και τις μεσαίες λίγκες
 • Ασιατικά χάντικαπ
 • Πλούσια κάλυψη από το Live Streaming*
 • Απλή σχεδίαση κατάλληλη για αρχάριους
Κατά
 • Δεν προσφέρονται Esports
 • Αυξημένα όρια συναλλαγών, ελλείψεις στις μεθόδους ανάληψης και χρέωση στην ανάληψη μέσω τραπέζης

Η Betshop είναι συνώνυμο των αγορών, αφού είναι γνωστή για τη τεράστια ποικιλία που προσφέρει σε αυτόν τον τομέα από το 1996 που ιδρύθηκε. Εκτός του online διαθέτει και ένα μεγάλο πανευρωπαϊκό δίκτυο φυσικών καταστημάτων, κάτι που δείχνει το μέγεθος και ως αποτέλεσμα την αξιοπιστία που διακρίνει την εταιρία. Σε αυτό προστίθεται και το μεγάλο χορηγικό πρόγραμμα που διαθέτει το οποίο δεν σταματάει να αναπτύσσεται.

Όσον αφορά το στοίχημα, είναι από τις λίγες εταιρίες που προσφέρει τα παιχνίδια των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων με γκανιότα χαμηλότερη από 5%. Κάτι που από μόνο του αρκεί για να ασχοληθεί κανείς μαζί της, πόσο μάλλον όταν οι αποδόσεις αυτές συνοδεύονται και από τόσα άλλα που έχει να προσφέρει.

Bethop, stoiximatikesetairies.tv

Ο διαχειριστής της είναι η εταιρία B2B GAMING SERVICES Ltd η οποία έχει αδειοδοτηθεί και εποπτεύεται από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) με αριθμούς αδείας Τύπου Α: HGC-000026-LH και Τύπου Β: HGC-000027-LH με ημερομηνία έκδοσης την 5η Ιουλίου 2021 και λήξης την 5η Ιουλίου 2028.

Στην ανάλυση μας παρακάτω μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη Betshop. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, τα πάντα για τις υπηρεσίες της αλλά και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε αυτήν.

 

Εγγραφή στη Betshop

Μπορείτε να εγγραφείτε στη Betshop εύκολα και γρήγορα ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ στη πάνω δεξιά γωνία της σελίδας της betshop.gr και θα μεταφερθείτε στη σελίδα εγγραφής
 2. Εκεί, συμπληρώστε όλα τα στοιχεία που σας ζητούνται, προσωπικά και επικοινωνίας, ελέγχοντας πως όλα είναι σωστά.
 3. Παράλληλα, επιλέξτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό σας και δηλώστε το έγγραφο που θα χρησιμοποιήσετε αργότερα για τη ταυτοποίηση του λογαριασμού σας
 4. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέσω του email που θα λάβετε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στον λογαριασμό που δηλώσατε κατά τη διάρκεια της.

Μπορείτε να είστε σίγουροι πως όλα τα στοιχεία σας είναι ασφαλή, καθώς η Betshop χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Επόμενο βήμα είναι η ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη βάσει νομοθεσίας και γίνεται για τη δική σας ασφάλεια αλλά και για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με τη στοιχηματική. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε έναν μήνα από την ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού σας ή νωρίτερα προκειμένου να κάνετε κάποια ανάληψη αν το θελήσετε.

Για αυτή θα χρειαστείτε:

Έγχρωμα αντίγραφα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας και ενός πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΚΟ όπως ρεύματος, νερού, τηλεφώνου ή λογαριασμού τραπέζης, αρκεί να αναφέρεται η διεύθυνση σας. Δεκτές γίνονται και υπεύθυνες δηλώσεις του Ν. 1599/86, αφού έχουν επικυρωθεί σε ΚΕΠ.

 

Κατάθεση και ανάληψη Betshop

Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις είναι ίσως το βασικότερο κομμάτι της σχέσης μας με τη στοιχηματική που επιλέγουμε οπότε θα πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται με αυτές. Γι’ αυτόν το λόγο δεν παραλείπουμε ποτέ τη συγκεκριμένη ενότητα από τις αναλύσεις μας.

Η Betshop φροντίζει όλες οι μέθοδοι συναλλαγών που χρησιμοποιεί να είναι απολύτως ασφαλείς. Ωστόσο, παρότι είναι αρκετές για να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος των παικτών, κάποιοι θα δυσαρεστηθούν και δικαίως, καθώς δεν δίνεται η δυνατότητα για ανάληψη μέσω Neteller ή Paysafecard, υπάρχει χρέωση για ανάληψη μέσω τραπεζικού εμβάσματος, ενώ και τα ποσά ελάχιστων αναλήψεων και καταθέσεων είναι αυξημένα σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Μέθοδος

κατάθεσης

Ελάχιστη κατάθεσηΧρόνος κατάθεσης Ελάχιστη ανάληψηΧρόνος ανάληψης
Visa5€Άμεσα30€2-5 ημέρες
Mastercard5€Άμεσα30€2-5 ημέρες
Neteller10€Άμεσα
Skrill30€Άμεσα10€0-24 ώρες
Paysafecard5€Άμεσα
Bank Transfer50€3-5 ημέρες50€ με 5% χρέωση3-5 ημέρες
Viva5€Άμεσα30€0-24 ώρες

 

Προσφορές* Betshop

Οι προσφορές της Betshop έρχονται να συμπληρώσουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο που προσφέρει η εταιρία στον παίκτη.

Οι νέοι παίκτες ξεκινάνε δυνατά με ένα καλωσόρισμα στο στοίχημα αλλά και στο καζίνο και συνεχίζουν επίσης δυνατά με το Replay Reward Program* όπως ονομάζει η Betshop το πρόγραμμα ανταμοιβής της. Το Cash Out* προσφέρεται και με Partial Cash Out, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα για επί μέρους κλείσιμο του στοιχήματος. Το Live Streaming* είναι κάτι που έλειπε αλλά όχι πια, αφού η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη και με πολύ καλή κάλυψη γεγονότων.

Bethop, stoiximatikesetairies.tv

0% Γκανιότα*

Καθημερινά η ομάδα της Betshop επιλέγει τις πιο δυνατές αναμετρήσεις και τις προσφέρει με 0% γκανιότα σε όλα τα μέλη της.

0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την στοιχηματική εταιρία, άρα υψηλότερες αποδόσεις στην αγορά «Νικητής Αγώνα».

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πριμ 200*

Η Betshop σε επιβραβεύει για τα κερδισμένα δελτία σου παρολί, προσφέροντας σε καθένα από αυτά ΠΡΙΜ στα κέρδη έως και 200%!

Ελάχιστη απόδοση ανά γεγονός 1.50.

4-5 επιλογές6-7 επιλογές8-9 επιλογές10-11
επιλογές
12-15 επιλογές16-20 επιλογές21-25 επιλογές26-29 επιλογές30 επιλογές
7%15%30%40%50%60%80%100%200%

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρά 1*

Παίξε παρολί, με τουλάχιστον 4 επιλογές και εάν χάσεις μόνο μία, η Betshop σου επιστρέφει πίσω τα χρήματα σου!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Στοίχημα στη Betshop

Ο αριθμός των αγορών που προσφέρει η Betshop σε κάθε γεγονός είναι από τους μεγαλύτερους της αγοράς όπως ήδη είπαμε. Η συλλογή των αθλημάτων και πρωταθλημάτων δεν είναι το ίδιο μεγάλη, με τα Esports να είναι ίσως ο σημαντικότερος απών, ωστόσο όλα τα σημαντικά αθλήματα είναι εκεί και καλύπτονται πάρα πολύ καλά αφού ακόμα και οι μικρότερες λίγκες είναι παρούσες στα μενού της εταιρίας.

Μερικά από τα αθλήματα που θα βρείτε στη Betshop είναι:

 • Ποδόσφαιρο
 • Μπάσκετ
 • Τένις
 • Βόλεϊ
 • Χάντμπολ
 • Ράγκμπι
 • Ποδόσφαιρο σάλας
 • Μπάντμιντον
 • ΜΜΑ

 

Live στοίχημα στη Betshop

Το ζωντανό στοίχημα της στοιχηματικής είναι εξαιρετικό μετά και τις βελτιώσεις που έγιναν σε πλατφόρμα και προσφερόμενες υπηρεσίες. Τόσο τα γεγονότα όσο προφανώς και οι αγορές είναι πολύ πλούσιες, ειδικά – όπως και στο pregame – για τις σημαντικότερες διοργανώσεις.

Bethop, stoiximatikesetairies.tv

Η υπηρεσία του Live Streaming αναβαθμίστηκε σημαντικά και προσφέροντας πλέον περισσότερες από 10.000 ζωντανές μεταδόσεις αγώνων από όλα τα αθλήματα και τα γήπεδα του κόσμου, αποτελεί πια ένα δυνατό σημείο της εταιρίας αντί για μειονέκτημα που ήταν κάποτε. Όλο το περιεχόμενο που προσφέρεται μπορείς να το παρακολουθείς φυσικά και από όλες τις συσκευές αλλά και μέσω του νέου Betshop app για iOS και Android!

Ο πίνακας του σκορ και περισσότερο τα γραφικά του ζωντανού αγώνα έρχονται να καλύψουν αποτελεσματικά την έλλειψη της ζωντανής μετάδοσης όπου υπάρχει, ενώ ακολουθούν την απλή και ξεκάθαρη σχεδίαση της υπόλοιπης σελίδας δίνοντας όλη τη πληροφορία που χρειάζεται ο παίκτης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογίες
Γενική βαθμολογία
4.5/5
 • Εμπιστοσύνη και Δικαιοσύνη
  5/5
 • Παιχνίδια και Λογισμικό
  4/5
 • Μπόνους και Προωθητικές Ενέργειες
  5/5
 • Εξυπηρέτηση Πελατών
  4/5