150% Bonus Καλωσορίσματος
Αξιολόγηση

Αξιολόγηση Bwin για την Ελλάδα

4.8/5
€10 δωρεάν στοίχημα
Υπέρ
 • ΤΠαραδοσιακή δύναμη με μεγάλη αξιοπιστία
 • ΤΤεράστια στοιχηματική ποικιλία
 • ΤΟυσιαστικές προσφορές και καθημερινά free bets*
 • ΤΌμορφο και λειτουργικό site και ανάλογα apps
 • ΤΠολλά Virtuals
 • ΤΕξυπηρέτηση πελατών μέσω live chat στα Ελληνικά
Κατά
 • ΤΟι αποδόσεις πέφτουν σημαντικά στις μικρότερες διοργανώσεις
 • ΤΔεν έχει ασιατικά
 • ΤΔεν υπάρχει δυνατότητα ανάληψης με Mastercard

Από τις παραδοσιακότερες δυνάμεις στο online στοίχημα, η Bwin ιδρύθηκε το 1997 και από τη πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση της στην Ελληνική αγορά αγαπήθηκε όσο λίγες.

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως και λογικά, αφού από την ίδρυση της δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα. Η νομιμότητα είναι κάτι δεδομένο για τη Bwin, με τη προτροπή της για υγιές και διασκεδαστικό παιχνίδι να πηγάζει από τον συνολικό τρόπο σκέψης των υπευθύνων της εταιρίας.

Bwin, stoiximatikesetairies.tv

Έχει υπάρξει επίσημος υποστηρικτής κορυφαίων διοργανώσεων και ομάδων σε ολόκληρη την Ευρώπη, ενώ τρέχει και ένα πολύ αξιόλογο κοινωνικό πρόγραμμα.

Η Bwin λειτουργεί στην Ελλάδα υπό την άδεια της Bwin.gr Limited. Είναι αδειοδοτημένη και εποπτεύεται από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), κατέχοντας τις άδειες τύπου Α: HGC-000014-LH και τύπου Β: HGC-000015-LH με ημερομηνία έκδοσης την 4η Ιουνίου 2021 και λήξης την 4η Ιουνίου 2028.

Στην ανάλυση της Bwin που ακολουθεί μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την εταιρία, καθώς και τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε όλες τις υπηρεσίες και τις προσφορές της Bwin.gr.

 

Εγγραφή στη Bwin

Η δημιουργία λογαριασμού είναι μία εύκολη υπόθεση. Χρειάζονται μόνο μερικά λεπτά για να βρεθείτε στον στοιχηματικό κόσμο της Bwin!

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας της bwin.gr για να μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα εγγραφής.
 2. Εκεί, συμπληρώστε σωστά όλα τα προσωπικά σας στοιχεία που θα σας ζητηθούν μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και επιλέξτε το κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό σας.
 3. Η εγγραφή ολοκληρώνεται μέσω του email που έρχεται αμέσως μετά την συμπλήρωση των στοιχείων σας στον λογαριασμό που δηλώσατε.

Τα στοιχεία που καταχωρείτε κατά τη διαδικασία εγγραφής σας είναι απολύτως ασφαλή, καθώς η Bwin χρησιμοποιεί όλα τα απαραίτητα μέσα ασφάλειας για να εξασφαλίσει ότι θα μείνουν κρυφά από τρίτους.

Έπειτα από την εγγραφή σας ακολουθεί η διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού σας, που μόνο σκοπό έχει την ασφάλεια τη δική σας και των συναλλαγών σας με τη στοιχηματική. Πρέπει να γίνει μέσα σε έναν μήνα από την ημερομηνία εγγραφής ή και νωρίτερα στη περίπτωση που θα θελήσετε να κάνετε κάποια ανάληψη.

Για αυτή θα χρειαστείτε:

Έγχρωμα αντίγραφα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας και ενός πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΚΟ όπως ρεύματος, νερού, τηλεφώνου ή λογαριασμού τραπέζης, αρκεί να αναφέρεται η διεύθυνση σας. Δεκτές γίνονται και υπεύθυνες δηλώσεις του Ν. 1599/86, αφού έχουν επικυρωθεί σε ΚΕΠ.

 

Κατάθεση και ανάληψη Bwin

Οι συναλλαγές μας με κάθε στοιχηματική εταιρία είναι από τα βασικότερα σημεία που θα πρέπει να προσέχουμε. Αποτελούν επίσης και κύριο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να γνωρίζουμε πριν αποφασίσουμε να ανοίξουμε λογαριασμό σε κάποια.

Έτσι στις αναλύσεις μας πάντα αναφέρουμε τις διαθέσιμες μεθόδους συναλλαγών. Φυσικά η Bwin διασφαλίζει πως όλες είναι 100% ασφαλείς και πως είναι αρκετές ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των παικτών για πληρωμές και αναλήψεις.

Μέθοδος

κατάθεσης

Ελάχιστη κατάθεσηΧρόνος κατάθεσης Ελάχιστη ανάληψηΧρόνος ανάληψης
Visa5€Άμεσα10€1-3 ημέρες
Mastercard5€Άμεσα
Neteller5€Άμεσα10€0-24 ώρες
Skrill5€Άμεσα10€0-24 ώρες
Paysafecard5€Άμεσα10€0-8 ώρες
Bank Transfer5€Άμεσα10€2-4 ημέρες
Viva5€Άμεσα10€1-2 ημέρες

 

Προσφορές* Bwin

Στον τομέα των προσφορών κάποιοι ίσως να θέλανε περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Bwin. Πάντως, οι πιο ουσιαστικές κατά τη γνώμη μας από αυτές είναι παρούσες, αφού με το καλημέρα η εταιρία υποδέχεται τους νέους πελάτες της πολύ θερμά, στο στοίχημα αλλά και στο καζίνο, ενώ εκτός από το καλωσόρισμα προσφέρει και διάφορα free bets* πολύ συχνά, αλλά και τα παρακάτω.

Bwin, stoiximatikesetairies.tv

Build A Bet*

Η γνωστή πλέον υπηρεσία που πολλοί παίκτες αγαπάνε να χρησιμοποιούν στο παιχνίδι τους. Πολλές αγορές από τον ίδιο αγώνα συνδυάζονται σε ένα στοίχημα με το Build A Bet*, δίνοντας τη δυνατότητα για μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Edit My Bet*

Άλλη μία δυνατότητα που προσφέρει ευελιξία στο παιχνίδι σας. Με το Edit My Bet* είναι εύκολο να επεξεργαστείτε το στοίχημά σας μετά τη τοποθέτηση του, κάνοντας τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αυτόματο Cash Out*

Το Cash Out δεν θα μπορούσε να λείπει από τη Bwin και μάλιστα στη καλύτερη εκδοχή του, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε το κλείσιμο των στοιχημάτων σας βάσει προϋποθέσεων που εσείς ορίζετε. Μία λειτουργία πολύ χρήσιμη στη περίπτωση που δεν έχετε χρόνο να παρακολουθήσετε τα στοιχήματα σας.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Live Streaming*

Με το Live Streaming* της Bwin μπορείτε να παρακολουθείτε τους αγώνες των σημαντικότερων διοργανώσεων ζωντανά από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό σας.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Στοίχημα στη Bwin

Εδώ και πολλά χρόνια η Bwin φημίζεται για την ποικιλία της τόσο σε αθλητικά γεγονότα όσο και σε αγορές με τις οποίες τα εμπλουτίζει. Με περισσότερα από 40 αθλήματα είναι σχεδόν αδύνατο να θελήσει κάποιος να ποντάρει σε κάτι και να μην το βρει στα μενού της Bwin, με τα Virtuals να είναι κομμάτι τους.

Ορισμένα από αυτά είναι:

 • Ποδόσφαιρο
 • Μπάσκετ
 • Τένις
 • Βόλεϊ
 • Κρίκετ
 • Μποξ
 • Πόλο
 • Μαχητικά αθλήματα
 • Γκολφ
 • Σνούκερ
 • Νταρτς
 • Σνόουμπορντ

 

Live στοίχημα στη Bwin

Το κομμάτι του ζωντανού στοιχήματος στη Bwin είναι σίγουρα από τα θετικά της στοιχεία. Η στοιχηματική ποικιλία βρίσκεται και εδώ όπως και στο pre game σε εξαιρετικό επίπεδο. Οι αγορές επίσης καλύπτουν τα πάντα και δεν αφήνουν μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, παρά μόνο σε μικρότερες διοργανώσεις που μειώνονται σε σχέση με τις μεγαλύτερες.

Bwin, stoiximatikesetairies.tv

Υπηρεσίες όπως Live Streaming* και Cash Out* δεν θα μπορούσαν να λείπουν και μάλιστα προσφέρονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το Multi Builder* δίνει επίσης τη δυνατότητα για επιλογή στοιχημάτων από τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις εύκολα και γρήγορα.

Σχεδιαστικά η σελίδα του live είναι ξεκάθαρη και βοηθάει στη πλοήγηση από άθλημα σε άθλημα και από αγώνα σε αγώνα. Δίνει επίσης τη δυνατότητα για ομαδοποίηση των γεγονότων όμως το λευκό χρώμα της σελίδας, σε αντίθεση με το μαύρο του pre game μπορεί να κουράσει με την ώρα.

To scoreboard είναι είναι πολύ απλό δίνοντας όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεται κανείς ενώ στα δεξιά στο κομμάτι Media μπορεί ο παίκτης να βρει το live streaming* ή τη περιγραφή του αγώνα μέσω γραφικών που σε βάζουν στο παιχνίδι όταν αυτό δεν καλύπτεται από το πρώτο.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογίες
Γενική βαθμολογία
4.8/5
 • Εμπιστοσύνη και Δικαιοσύνη
  5/5
 • Παιχνίδια και Λογισμικό
  4/5
 • Μπόνους και Προωθητικές Ενέργειες
  5/5
 • Εξυπηρέτηση Πελατών
  5/5