150% Bonus Καλωσορίσματος
Αξιολόγηση

Αξιολόγηση Fonbet για την Ελλάδα

100% Bonus 1ης κατάθεσης
Υπέρ
 • Μεγάλη εταιρία με πολλά χρόνια εμπειρίας
 • Πολύ καλές αποδόσεις
 • Τεράστια ποικιλία στοιχημάτων και αγορών
 • Απλή σχεδίαση με δυνατότητα επιλογής τρόπου προβολής
 • Καλωσόρισμα σε μορφή free bets
Κατά
 • Αναλήψεις μόνο σε κάρτες και ψηφιακά πορτοφόλια
 • Απουσία προσφορών πέρα του καλωσορίσματος

Η Fonbet μπορεί να είναι νέα στην Ελληνική αγορά, ωστόσο η ιστορία της πάει πίσω στο 1994, όταν και ιδρύθηκε στη Ρωσία. Στο online έκανε την είσοδο της τέσσερα χρόνια αργότερα, το 1998, ενώ διαθέτει και εκατοντάδες φυσικά καταστήματα σε πολλές χώρες.

Η δραστηριότητα της είναι πιο έντονη σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και ειδικά στη μεγάλη αγορά της Ρωσίας όπου είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες. Πιο κοντά στην Ελληνική πραγματικότητα την φέρνει η ενασχόληση της με την Κυπριακή στοιχηματική αγορά.

Fonbet, stoiximatikesetairies.tv

Λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα κάτω από την άδεια της PLUMO Limited, που είναι αδειοδοτημένη και εποπτεύεται από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), κατέχοντας τις άδειες τύπου Α: HGC–000003–LH και Τύπου Β: HGC–000004–LH, με ημερομηνία έκδοσης την 21η Μαΐου 2021 και ισχύ έως την 21η Μαΐου 2028.

Στη συνέχεια της ανάλυσης μας για τη Fonbet μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την εταιρία και τα πλεονεκτήματα της, αλλά και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εγγραφείτε και να επωφεληθείτε από τις προσφορές της.

 

Εγγραφή στη Fonbet

Λίγα μόλις βήματα είναι αρκετά για να σας βάλουν στο στοιχηματικό κόσμο της Fonbet. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και διαρκεί λίγα λεπτά.

 1. Κάνοντας κλικ στο κουμπί Εγγραφή πάνω δεξιά στη σελίδα της στοιχηματικής μεταφέρεστε στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού.
 2. Εκεί σας ζητούνται προσωπικά και στοιχεία επικοινωνίας, ενώ επιλέγετε και τον κωδικό πρόσβασης που θα χρησιμοποιείτε για την είσοδο σας στο λογαριασμό.
 3. Η εγγραφή ολοκληρώνεται με το email που λαμβάνετε αμέσως μετά την συμπλήρωση όλων των στοιχείων σας.

Τα στοιχεία σας είναι φυσικά απολύτως ασφαλή, αφού γι’ αυτό φροντίζει η Fonbet που έχει εγκαταστήσει όλα τα απαραίτητα συστήματα που ορίζει ο νόμος που διασφαλίζουν την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Μετά την εγγραφή σειρά έχει η ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Αυτό θα πρέπει να γίνει μέσα σε έναν μήνα από την ημερομηνία της δημιουργίας του, ή νωρίτερα αν τυχόν θελήσετε να κάνετε κάποια ανάληψη χρημάτων στο μεταξύ.

Για αυτή χρειάζονται:

Έγχρωμα αντίγραφα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας και ενός πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΚΟ όπως ρεύματος, νερού, τηλεφώνου ή λογαριασμού τραπέζης, αρκεί να αναφέρεται η διεύθυνση σας. Δεκτές γίνονται και υπεύθυνες δηλώσεις του Ν. 1599/86, αφού έχουν επικυρωθεί σε ΚΕΠ.

 

Κατάθεση και ανάληψη Fonbet

Οι οικονομικές συναλλαγές με τη στοιχηματική εταιρία που χρησιμοποιούμε είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο της σχέσης που διατηρούμε με αυτήν. Πριν προχωρήσουμε στην εγγραφή μας θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως οι μέθοδοι που προσφέρει η κάθε εταιρία καλύπτουν τις ανάγκες μας.

Γι’ αυτό στις αξιολογήσεις μας οι καταθέσεις και οι αναλήψεις παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο. Η Fonbet όπως είναι φυσικό εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών μας στο έπακρο, με τις επιλογές που προσφέρει να μην είναι οι περισσότερες της αγοράς, όμως να είναι αρκετές για να καλύψουν τις ανάγκες της πλειοψηφίας των παικτών.

Μέθοδος

κατάθεσης

Ελάχιστη κατάθεσηΧρόνος κατάθεσης Ελάχιστη ανάληψηΧρόνος ανάληψης
Visa2€Άμεσα5€2-5 ημέρες
Mastercard2€Άμεσα5€2-5 ημέρες
Neteller5€Άμεσα15€1-3 ημέρες
Skrill5€Άμεσα15€1-3 ημέρες
Paysafecard5€Άμεσα10€
Bank Transfer0€Άμεσα10€
Viva2€Άμεσα10€

 

Προσφορές* Fonbet

Η Fonbet εστιάζει στην ουσία του στοιχήματος που είναι οι αποδόσεις και οι αγορές και αφήνει πίσω τις προσφορές και τις υπηρεσίες. Δεν στερείται καλωσορίσματος, ωστόσο ο παίκτης που θα την επιλέξει δεν θα πρέπει να περιμένει πολλά περισσότερα πέραν αυτού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως λείπουν ακόμα και στοιχεία που θεωρούνται δεδομένα από πολλούς στις μέρες μας όπως τα ενισχυμένα παρολί* ή το Bet Builder*.

Fonbet, stoiximatikesetairies.tv

Το πολύ θετικό που θα ενδιαφέρει πολλούς παίκτες σχετικά με το καλωσόρισμα της Fonbet, είναι το γεγονός πως δίνεται σε μορφή free bets τα οποία δεν χρειάζονται κάποια διαδικασία τζιραρίσματος όπως συμβαίνει συνήθως.

Το Cash Out* είναι διαθέσιμο για να εξαργυρώσεις όλα ή μέρος των κερδών σου όταν το παιχνίδι εξελίσσεται θετικά ή ακόμα και να περιορίσεις τη ζημιά σου όταν το ποντάρισμα σου δεν φαίνεται να βρίσκει στόχο. Όπως και να έχει, η Fonbet σου δίνει τον άμεσο έλεγχο του παιχνιδιού σου.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Στοίχημα στη Fonbet

Η ποικιλία στοιχημάτων που θα βρείτε στη Fonbet είναι τεράστια, αφού με περισσότερα από 25 αθλήματα στα μενού της δύσκολα θα θελήσετε να ποντάρετε σε κάποιο σπορ που δεν διαθέτει. Όσον αφορά τα δημοφιλέστερα αθλήματα και κυρίως το ποδόσφαιρο, η στοιχηματική κάλυψη είναι εκπληκτική, με όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα να έχουν πάρα πολλές αγορές ενώ ακόμα και οι μικρότερες λίγκες προσφέρονται για στοιχηματισμό στο παίκτη της Fonbet.

Το site είναι καλά σχεδιασμένο και λειτουργικό, ενώ διαφοροποιείται από τα συνηθισμένα δίνοντας επιλογές προβολής στον χρήστη που κυμαίνονται από τη κλασική διάταξη που έχουμε συνηθίσει μέχρι τη συμπαγή όπως την ονομάζει, η οποία πλησιάζει αρκετά αυτές των εταιριών της ασίας.

Μερικά από τα αθλήματα που θα βρείτε στη στοιχηματική:

 • Ποδόσφαιρο
 • Μπάσκετ
 • Τένις
 • Βόλεϊ
 • Ποδόσφαιρο σάλας
 • Esports
 • Χόκεϊ επί πάγου
 • Ράγκμπι
 • Γκολφ
 • Νταρτς
 • Φόρμουλα 1
 • MMA

 

Live στοίχημα στη Fonbet

Το ζωντανό στοίχημα αποτελεί προφανώς προτεραιότητα για τη Fonbet, αφού στη σελίδα του μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος του pre game της, κάνοντας το live της ένα από τα πληρέστερα της αγοράς όσον αφορά την κάλυψη των αγώνων.

Όσο για τις αγορές που βρίσκει κανείς το live αυτές κινούνται στο ίδιο επίπεδο, με μεγάλη ποικιλία ακόμα και σε μικρότερες λίγκες, με πολλά ειδικά και στοιχήματα που δεν βρίσκουμε σε άλλες εταιρίες.

Fonbet, stoiximatikesetairies.tv

Σχεδιαστικά η σελίδα ακολουθεί κατά γράμμα τη λογική του υπόλοιπου site, σε βαθμό που δύσκολα ξεχωρίζει κανείς το pre game από το ζωντανό στοίχημα. Πάντως κι εδώ δίνεται η δυνατότητα επιλογής του τρόπου προβολής τόσο της βασικής σελίδας όσο και των επί μέρους σημείων της.

Η κάλυψη του αγώνα γίνεται με ένα πολύ κατατοπιστικό πίνακα αγώνα που έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται κανείς. Το Live Streaming* θα μπορούσε να έχει περισσότερα γεγονότα στη διάθεση του, όμως η παρουσίαση του αγώνα με ζωντανά γραφικά αναπληρώνει σε αρκετές περιπτώσεις την έλλειψη του, δίνοντας την ευκαιρία για πιο ζωντανή παρακολούθηση των αγώνων.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα