150% Bonus Καλωσορίσματος
Αξιολόγηση

Pokerstars – Ένα Παγκόσμιο Όνομα Στην Ελληνική Αγορά

4.8/5
Μπόνους για ενεργούς παίκτες
Τελευταίος έλεγχος
08/03/2023
Υπέρ
 • Υπηρεσία Request A Bet
 • Cash Out
 • Μεγάλη ποικιλία σε αγορές
 • Πολλοί μέθοδοι κατάθεσης και εξαργύρωσης
 • Αξιοπιστία και ασφάλεια
Κατά
 • Απουσία live streaming
 • Απουσία μηδενικής γκανιότας

Η Pokerstars ανήκει στα μεγάλα ονόματα του online poker σε διεθνές επίπεδο και εδώ και πάνω από 20 χρόνια δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα σε αυτόν τον κλάδο. Πριν από μερικά χρόνια άνοιξε τα φτερά της και στον αθλητικό στοιχηματισμό, καταφέρνοντας να εδραιωθεί και σε αυτό το κομμάτι. Η ασφάλεια, το κύρος και η αξιοπιστία της εγγυώνται μια υψηλής ποιότητας εμπειρία σε όλους τους παίκτες, έμπειρους και αρχάριους, ενώ οι αποδόσεις που προσφέρει και οι προσφορές της για στοιχηματισμό σε πολλά αθλήματα και πρωταθλήματα, εξασφαλίζουν μια άριστη εμπειρία.

 

Ασφαλή Στοιχήματα Σε Μια Αδειοδοτημένη Εταιρεία

Η Pokerstars gr είναι ένας ασφαλής τόπος για τα στοιχήματά σας, καθώς διαθέτει όλα όσα απαιτούνται για να εγγυηθούν ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους παίκτες. Διαγράφει μια ιδιαίτερα ανοδική πορεία και φροντίζει ώστε να εναρμονίζεται με τις ισχύουσες νομοθεσίες περί ασφάλειας και προστασίας δεδομένων.

Η διαχειρίστρια της Pokerstars εταιρεία είναι δημόσια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και έχει αδειοδοτηθεί στην Ελλάδα από την Ελληνική Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) για να προσφέρει διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια (Αρ. Άδειας HGC-029-LH) και προϊόντα στοιχηματισμού (Αρ. Άδειας HGC-028-LH) εντός της Ελλάδας σε παίκτες που βρίσκονται στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Κανονισμό 79835/05.08.2020.

 

H Pokerstars Greece Δεν Βασίζεται στο Welcome Bonus

Η Pokerstars Ελλάδα δεν έχει επενδύσει στο μπόνους καλωσορίσματος των νέων παικτών, αλλά κυρίως στις υπηρεσίες που προσφέρει στους παίκτες. Διαθέτει ένα ισχυρό όνομα, που της δίνει σημαντική ώθηση στον χώρο του στοιχηματισμού, ωστόσο ακόμη δεν έχει δημιουργήσει κάποιο μπόνους καλωσορίσματος για τους νέους παίκτες.

Αν θα υπήρχαν για την Pokerstars κριτικές, αυτές θα ήταν ίσως για τη μη πληθώρα των προσφορών. Βέβαια, μπορεί οι προσφορές να είναι λιγότερες από ό,τι συνηθίζεται, ωστόσο αυτό αντισταθμίζεται από την πληθώρα υπηρεσιών που παρέχονται.

 

Οι Προσφορές της Pokerstars Για Το Στοίχημα

Παρά την απουσία του Welcome Bonus, η εταιρία διαθέτει μια σειρά προσφορών για όσους θέλουν να βάλουν στην Pokerstars στοίχημα.

Έτσι, προσφέρει μια σειρά από μπόνους για όλους τους παίκτες, νέους και παλιότερους: 

 • Προσφορά δωρεάν στοιχήματος για το Γκραν Πρι Βραζιλίας: οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν ένα δωρεάν στοίχημα σε όποιο άθλημα επιθυμούν, εάν δηλώσουν συμμετοχή και στοιχηματίσουν πριν από τον αγώνα στον Μαξ Φερστάπεν ή στον Σέρχιο Πέρεζ για να κερδίσουν το Γκραν Πρι Βραζιλίας.
 • Πολλαπλό μπόνους 100% σε όλα τα αθλήματα: το μπόνους πληρώνεται σε μετρητά σε αθλητικά στοιχήματα με τρεις ή περισσότερες επιλογές που κερδίζουν.
 • Πίνακες κατάταξης αθλημάτων: κερδίζοντας στοιχήματα, οι παίκτες συγκεντρώνουν πόντους και σκαρφαλώνουν στην κατάταξη στους εβδομαδιαίους και μηνιαίους πίνακες, προς ένα συνδυαστικό έπαθλο αξίας 35.000 ευρώ σε έπαθλα που απονέμεται κάθε μήνα.

Σχόλια: 

Τάσος

“Εκτιμώ την ποικιλία που μπορώ να βρω στην Pockerstars. Έχει τα πάντα σε ένα site.”

 

Πώς Θα Κάνετε Εγγραφή 

Το μόνο που απαιτείται για να κάνετε την εγγραφή σας στην Pokerstars είναι η παρακάτω απλή διαδικασία:

 • Πατήστε το κουμπί «Εγγραφή» και εισάγετε τα στοιχεία σας.
 • Επιλέξτε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.
 • Ανοίξτε το email που θα λάβετε από την Pokerstars online και ολοκληρώστε το πρώτο μέρος της εγγραφής.
 • Ταυτοποιήστε τον λογαριασμό σας όπως θα σας ζητηθεί και με βάση τα όσα απαιτούνται από τη σχετική νομοθεσία.

 

Πώς Μπορείτε να Κάνετε Κατάθεση Και Εξαργύρωση

Η Pokerstars έχει διαμορφώσει ένα περιβάλλον συναλλαγών, μέσα στο οποίο οι παίκτες μπορούν να συναλλάσσονται με την εταιρεία σε καθεστώς απόλυτης ασφάλειας αλλά και ευκολίας. Οι πιο δημοφιλείς και έγκυροι τρόποι συναλλαγών είναι διαθέσιμοι και ο παίκτης μπορεί να επιλέξει εκείνον που τον εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο, ώστε η στοιχηματική του εμπειρία να είναι απλή και όσο πιο γρήγορη γίνεται. 

Έτσι, όσοι επιλέξουν να βάλουν στην Pokerstars στοιχημα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις καταθέσεις και τις εξαργυρώσεις τους με όλους τους σύγχρονους τρόπους, μέσω τράπεζας, καρτών, ηλεκτρονικών πορτοφολιών κλπ.

Κάποιοι από αυτούς τους τρόπους είναι οι παρακάτω:

 

Τι Σας Προσφέρει Η Pokerstars

Ο παίκτης που επιθυμεί να στοιχηματίσει στην Pokerstars μπορεί να βρει μια αρκετά μεγάλη γκάμα αθλημάτων στα οποία θα μπορεί να βάλει τα στοιχήματά του, με πολύ καλές αποδόσεις.

Pokerstars Ελλάδα

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει στους παίκτες της τη δυνατότητα να ζητήσουν κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο δεν προφέρεται, μέσω της υπηρεσίας Request A Bet, διευρύνοντας, έτσι, τη γκάμα που προσφέρεται για τον στοιχηματισμό.

Μεταξύ άλλων, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε:

 • Ποδόσφαιρο
 • Μπάσκετ
 • Τένις
 • Βόλεϊ
 • Κρίκετ
 • Αμερικανικό Ποδόσφαιρο
 • Ράγκμπι
 • Φλορμπολ
 • Φόρμουλα 1
 • Σνούκερ
 • Νταρτς (Βελάκια)

 

Το Ζωντανό Στοίχημα στην Pokerstars

To ζωντανό στοίχημα στην Pokerstars λειτουργεί σε μια σειρά από αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το χόκεϊ επί πάγου, το σνούκερ, και το ράγκμπι. Σε αυτά τα αθλήματα, οι αγορές που προσφέρονται είναι παραπάνω από επαρκείς, με αποτέλεσμα οι παίκτες να βρίσκουν πάντοτε ακριβώς ό,τι χρειάζονται. 

Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν όσο εξελίσσεται ο αγώνας, παρακολουθώντας πάντοτε τον πίνακα αποτελεσμάτων που παρέχεται από την υπηρεσία, κρατώντας τους παίκτες ενήμερους για την εξέλιξη του αγώνα. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να έχουν άποψη για τα τεκταινόμενα στον αγώνα και να παίρνουν τις αποφάσεις τους για τον στοιχηματισμό τους στον χρόνο που οι ίδιοι θεωρούν κατάλληλο.

 

Μεγάλες Αποδόσεις, Πολλές Αγορές

Οι αποδόσεις στην Pokerstars είναι πολύ καλές και δεν αφήνουν τους παίκτες ασυγκίνητους. Εξάλλου, η εταιρεία προσφέρει και την υπηρεσία “Ενίσχυση Απόδοσης”, στο πλαίσιο της οποίας επιλέγονται μια σειρά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στο κουπόνι. Ακόμη, επιλέγονται και συγκεκριμένα συμβάντα, όπως για παράδειγμα η ύπαρξη αποβολής ή κάποιο συγκεκριμένο σκοράρισμα, και δίνονται σε αυτά πιο ελκυστικές αποδόσεις, ενισχύοντας τα αναμενόμενα κέρδη.

Σε ό,τι αφορά τις αγορές, αυτές είναι αρκετές και καλύπτουν τις απαιτήσεις των παικτών σε όλα τα δημοφιλή αθλήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως στις αγορές εμφανίζονται και όσα έχουν απαιτήσει οι παίκτες μέσω του Request A Bet, αυξάνοντας έτσι τις στοιχηματικές επιλογές όλων και βελτιώνοντας την εμπειρία.

 

Pokerstars: Ένα Διεθνές Όνομα Εγγύηση

Η Pokerstars ήρθε με την εγγύηση μιας τεράστιας εταιρείας στον κλάδο του στοιχηματισμού για να κατακτήσει την ελληνική και διεθνή αγορά. Με σταθερά ανοδική πορεία και το δάχτυλο στον παλμό του αθλητικού στοιχήματος, προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή στους παίκτες, είτε κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον στοιχηματισμό είτε είναι έμπειροι, και υπόσχεται να ικανοποιήσει. 

Πρόκειται για μια εταιρεία με μακρά ιστορία στον χώρο και ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στον κόσμο. Χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες και έχει μάθει να προσαρμόζεται, να βελτιώνεται και να μεγαλώνει. Αυτή είναι και η εγγύηση που προσφέρει για την ικανοποίηση, την ασφάλεια, το κέρδος, και την ευχαρίστηση.

Βαθμολογίες
Γενική βαθμολογία
4.8/5
 • Εμπιστοσύνη και Δικαιοσύνη
  5/5
 • Παιχνίδια και Λογισμικό
  4/5
 • Μπόνους και Προωθητικές Ενέργειες
  5/5
 • Εξυπηρέτηση Πελατών
  5/5
Τελευταίος έλεγχος
08/03/2023
FAQ. Συχνές ερωτήσεις
 • Ποιο Είναι Το Ελάχιστο Και Το Μέγιστο Στοίχημα;

  Το ελάχιστο στοίχημα κυμαίνεται από 0,01 έως 0,10 ευρώ, ανάλογα με την τοποθεσία του παίκτη. Το μέγιστο στοίχημα εξαρτάται από το γεγονός και τη δημοφιλία της αγοράς και είναι εμφανές στο δελτίο στοιχήματος.

 • Ποια Είναι Η Μέγιστη Πληρωμή Από Ένα Στοίχημα;

  Ανεξαρτήτως πονταρίσματος, αποδόσεων ή ποσού κερδών, τα στοιχήματα έχουν μέγιστη πληρωμή για κάθε πελάτη σε μία ημέρα και αυτή φαίνεται στη σχετική σελίδα. Τα όρια μπορούν να αλλάξουν κατά τη βούληση της εταιρείας.

 • Πώς Εξαργυρώνω Το Στοίχημά Μου;

  Στο δελτίο του παίκτη υπάρχει ένα κουμπί «Εξαργύρωση» που δείχνει το ποσό που μπορεί να επιλέξει για να κλειδώσει.

  Μόλις πατηθεί αυτό το κουμπί διευθετείται το ποντάρισμα. Το αποτέλεσμα του αθλητικού γεγονότος δεν θα έχει πλέον σημασία.

 • Τι Είναι Το Όριο Απωλειών;

  Για να βοηθηθούν οι παίκτες στην καλύτερη διαχείριση της στοιχηματικής τους εμπειρίας, δίνεται η δυνατότητα περιορισμού της απώλειας κεφαλαίων ανά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα. Μόλις ο παίκτης φτάσει το όριο που έχει ο ίδιος θέσει, δεν θα μπορεί να παίξει ξανά μέχρι αυτό να μηδενιστεί.

 • Τι Συμβαίνει Σε Περίπτωση Που Ακυρωθεί Ένα Στοίχημα;

  Στη σπάνια περίπτωση που κριθεί απαραίτητο να ακυρωθεί κάποιο στοίχημα, αυτό διευθετείται με απόδοση 1,0 και το ποντάρισμα επιστρέφει στον παίκτη με αποτέλεσμα ούτε να κερδίζει ούτε να χάνει.