Επιδότηση 100% μέχρι τα €100
Αξιολόγηση

Μπόνους καλωσορίσματος

⏲️ Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Το μπόνους καλωσορίσματος ή μπόνους εγγραφής έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των προωθητικών ενεργειών που κάνουν οι στοιχηματικές εταιρίες για να προσελκύσουν νέους χρήστες. Απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους πελάτες και συνήθως είναι υπό την μορφή πολλαπλασιασμού του ποσού της πρώτης κατάθεσης.

Οι δικαιούχοι, λοιπόν, του μπόνους καλωσορίσματος είναι οι καινούριοι παίκτες σε μια στοιχηματική εταιρία, οι οποοίοι κατά την εγγραφή τους, παίρνουν ένα έξτρα ποσό που προορίζεται για ποντάρισμα.

Τα πιο συνηθισμένα bonus εγγραφής που θα βρείτε στην αγορά είναι ο διπλασιασμός του αρχικού ποσού που θα βάλετε στον λογαριασμό σας, δηλαδή ένα μπόνους της τάξης του 100%! Όμως, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και περισσότερο!

Φυσικά υπάρχει πάντα ένας περιορισμός στο ποσό που θα πριμοδοτηθεί, όμως αυτό διαφέρει από στοιχηματική σε στοιχηματική.

Τα μπόνους καλωσορίσματος είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και η αλήθεια είναι πως πολλοί παίκτες επιλέγουν στοιχηματική με βάση το μπόνους που δίνει. Και στην πραγματικότητα  είναι πολύ χρήσιμα, γιατί εξασφαλίζουν στον παίκτη πονταρίσματα χωρίς ουσιαστικό ρίσκο.

Όμως πρέπει να τονίσουμε πως όλα τα μπόνους καλωσορίσματος συνοδεύονται από αστερίσκους, που σημαίνει πως υπάρχουν πάντα προϋποθέσεις και όροι τόσο για την αποδέσμευση τους όσο και για τη χρήση τους.

Παράδειγμα για το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπόνους εγγραφής

Το μπόνους εγγραφής είναι διαθέσιμο μόνο για τους νέους χρήστες μιας στοιχηματικής ιστοσελίδας ή για τους νέους λογαριασμούς που ανοίγονται στην εταιρία. Αυτό σημαίνει πως οι εγγεγραμμένοι πελάτες δε μπορούν να το λάβουν.

Ας δούμε ένα παράδειγμα που αναλύει βήμα βήμα όλη τη διαδικασία για την αποδέσμευση και τη χρήση του μπόνους καλωσορίσματος.

Μια στοιχηματική ιστοσελίδα προσφέρει μπονους κατά την εγγραφή ενός νέου χρήστη υπό τη μορφή του διπλασιασμού της αρχικής του κατάθεσης. Αυτό θα είναι κάτι σαν “100% στην πρώτη κατάθεση”. Ας υποθέσουμε πως υπάρχει περιορισμός στο ποσό που θα πριμοδοτηθεί - έστω έως 100 ευρώ.

Ο νέος χρήστης λοιπόν, εφόσον ανοίξει λογαριασμό στη συγκεκριμένη στοιχηματική, θα είναι δικαιούχος του μπόνους και θα δει στον λογαριασμό του 200 ευρώ, όταν κάνει την πρώτη του κατάθεση που δε θα ξεπερνά τα 100 ευρώ.

Για κατάθεση άνω του ποσού που ορίζεται από τη στοιχηματική, ο χρήστης δεν θα πρέπει να περιμένει πριμοδότηση. Αν για παράδειγμα καταθέσει 150 ευρώ, το μπόνους 100% θα αφορά στα πρώτα 100 ευρώ.

Μόλις αποδεσμευτεί το μπόνους, ο χρήστης θα μπορεί να ποντάρει το ποσό σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις. Συνήθως υπάρχουν διαφορετικές προϋποθέσεις και διαφορετικοί περιορισμοί από στοιχηματική σε στοιχηματική, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα θα υπάρχουν όροι, τους οποίους οι παίκτες πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά πριν τοποθετήσουν το στοίχημα τους.

Μπόνους καλωσορίσματος: τα υπέρ και τα κατά

Το bonus καλωσορίσματος είναι στην ουσία ένα δώρο που κάνουν οι στοιχηματικές στους νέους χρήστες και αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο. Σε γενικές γραμμές οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από αυτά, όμως υπάρχουν και κάποια σημεία που θα πρέπει να προσέξουν.

Ας δούμε τα υπέρ και τα κατά.

Υπέρ
  • Δωρεάν ποντάρισμα χωρίς ρίσκο
  • Ευκαιρία για κέρδος χωρίς ρίσκο
  • Δίνεται η δυνατότητα στον παίκτη να πειραματιστεί στο στοίχημα και πάλι χωρίς ρίσκο
Κατά
  • Ψιλά γράμματα, όροι και προϋποθέσεις
  • Περιορισμοί στο ποντάρισμα

Ποιές στοιχηματικές δίνουν τα καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος στην Ελλάδα;

Σήμερα όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες κάνουν κάποιες προσφορές για να προσελκύσουν νέους χρήστες και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών έχει να κάνει με μπόνους καλωσορίσματος.

Στην Ελλάδα οι στοιχηματικές εταιρίες με μπόνους εγγραφής κατά κύριο λόγο αυξάνουν το ποσό της αρχικής κατάθεσης των νέων λογαριασμών, με ποσοστό που συνήθως είναι 100% και πάνω ή προσφέρουν δωρεάν πονταρίσματα για να τα χρησιμοποιήσουν οι παίκτες σε συγκεκριμένες αγορές.

Οι στοιχηματικές εταιρίες με bonus εγγραφής στην Ελλάδα που κάνουν τη διαφορά με τις προσφορές τους είναι η Powbet, και η Legzo.