Μπόνους καλωσορίσματος

Σε μια αγορά που γίνεται συνεχώς όλο και πιο ανταγωνιστική, οι στοιχηματικές εταιρίες προσπαθούν να διατηρήσουν τους εγγεγραμμένους χρήστες τους, προσφέροντας μοναδικά μπόνους καθώς και προγράμματα ανταμοιβής και επιβράβευσης.

Όμως οι προσφορές και οι επιβραβεύσεις δεν εξαντλούνται στους παίκτες που είναι ήδη πελάτες τους. Πλέον όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες προσπαθούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον και των νέων παικτών προσφέροντας τα λεγόμενα μπόνους καλωσορίσματος.

Το μπόνους καλωσορίσματος είναι στην ουσία ένα δώρο που δίνει η κάθε στοιχηματική σε κάθε νέο χρήστη. Είναι ένα μπόνους που καλωσορίσει τον παίκτη στην ιστοσελίδα και τον επιβραβεύει για την επιλογή του!

Η βασική διαφορά του bonus αυτού με όλα τα υπόλοιπα που δίνουν οι εταιρίες είναι πως το παίρνουν αποκλειστικά και μόνο οι νέοι χρήστες αλλά και πως δίνεται μια φορά, εφάπαξ. Έτσι, ο κάθε χρήστης δικαιούται μόνο ένα μπόνους καλωσορίσματος.

Οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν είτε μόλις κάνουν την εγγραφή τους, είτε μόλις κάνουν την πρώτη κατάθεση τους, ανάλογα με τον τύπο του μπόνους καλωσορίσματος που προσφέρει η κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα.

Παράδειγμα για το πως να χρησιμοποιήσετε το μπόνους καλωσορίσματος

Για να καταλάβετε ακριβώς πως λειτουργεί το μπόνους καλωσορίσματος και πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, απλώς δείτε το παρακάτω παράδειγμα.

Μαι συγκεκριμένη εταιρία προσφέρει μπόνους καλωσορίσματος 100% εως και 100 ευρώ. Αυτό σημαίνει, πως όταν ο παίκτης κάνει την πρώτη του κατάθεση, του αντιστοιχεί διπλασιασμός του ποσού του εφόσον αυτό είναι έως 100 ευρώ. Αν καταθέσει 100 ευρώ θα του πιστωθούν στο λογαριασμό του 200 ευρώ, διαθέσιμα για πονταρίσματα.

Ο παίκτης θα πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα για να μπορέσει να λάβει και να χρησιμοποιήσει το μπόνους:

  1. Να κάνει εγγραφή στο site ώστε να είναι δικαιούχος του μπόνους καλωσορίσματος
  2. Να κάνει την πρώτη κατάθεση του
  3. Να διαβάσει τους όρους χορήγησης, αποδέσμευσης ή και χρήσης του μπόνους εγγραφής
  4. Να ποντάρει το ποσό του μπόνους αποκλειστικά σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις έτσι ώστε να μπορέσει να λάβει τα κέρδη, σε περίπτωση που το στοίχημα κερδίσει.

Κάθε παίκτης που θέλει να λάβει το μπόνους καλωσορίσματος θα πρέπει να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους όρους και τις προϋποθέσεις. Πολλές φορές τα ψιλά γράμματα κάνουν όλη τη διαφορά και γι’αυτό προτού αποδεχθείτε το μπόνους, διαβάστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Συχνά τα μπόνους καλωσορίσματος έρχονται με περιορισμούς όπως η χρήση σε στοιχήματα με συγκεκριμένο εύρος αποδόσεων, σε συγκεκριμένες αγορές, για συγκεκριμένο ποσό πονταρίσματος, για συγκεκριμένο αριθμό στοιχημάτων κτλ.

Τα υπέρ και τα κατά του μπόνους καλωσορίσματος

Τα μπόνους καλωσορίσματος ή μπόνους εγγραφής προσφέρουν πλεονεκτήματα στους παίκτες, όμως έχουν και κάποια μειονεκτήματα.

Υπέρ
  • το έξτρα ποσό για ποντάρισμα: ο παίκτης έχει παραπάνω ποσό για να διαθέσει σε πονταρίσματα που επιθυμεί
  • οι περισσότερες πιθανότητες για κέρδος χωρίς ρίσκο: περισσότερο στοίχημα σημαίνει και περισσότερες πιθανότητες για κέρδος χωρίς να ρισκάρει ο παίκτης τα δικά του χρήματα
  • η ικανοποίηση της επιβράβευσης: ο παίκτης νιώθει πιο ικανοποιημένος από την ανταμοιβή για την επιλογή του
Κατά
  • Συνήθως τα μπόνους έχουν πολλούς περιορισμούς για τη χρήση τους και έτσι ενώ φαίνονται πολύ ελκυστικά, μπορεί να δυσκολέψουν τον παίκτη
  • Αρκετές φορές υπάρχει ο όρος να γίνει συγκεκριμένος αριθμός πονταρισμάτων προτού ο παίκτης μπορέσει να χρησιμοποιήσει ή να επωφεληθεί από το μπόνους καλωσορίσματος, που πολύ απλά σημαίνει πως απαιτείται περισσότερο στοίχημα ούτως ή άλλως μέχρι να μπορέσει να κάνει ανάληψη σε περίπτωση που κερδίσει

Ποιές στοιχηματικές προσφέρουν καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος στην Κύπρο;

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Κύπρο προσφέρουν πολύ ελκυστικά μπόνους εγγραφής στους νέους χρήστες τους. Αυτά συνήθως περιλαμβάνουν 100% ανταμοιβή στην πρώτη κατάθεση που μπορεί να φτάσει έως και αρκετά υψηλά ποσά ή και δωρεάν πονταρίσματα.

Μπορείτε να βρείτε πλούσια μπόνους καλωσορίσματος σε στοιχηματικές.