Κορυφαίες στοιχηματικές με Neteller στην Κύπρο

⏲️ Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Οι πληρωμές με ηλεκτρονικά πορτοφόλια στις διαδικτυακές στοιχηματικές έχουν γίνει πολύ συνηθισμένες πλέον στον κόσμο του στοιχήματος και η Neteller είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους συναλλαγών.

Τι είναι η Neteller και πως λειτουργεί;

H Neteller είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι (e-wallet) που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε  πληρωμές και γενικότερα συναλλαγές διαδικτυακά. Με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι είστε σε θέση να κάνετε αναλήψεις, καταθέσεις αλλά και μεταφορές μέσα από τον λογαριασμό σας γρήγορα, άμεσα και με μηδενικό κόστος. Αυτό που χρειάζεται είναι να ανοίξετε έναν λογαριασμό και θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε online συναλλαγή.

Η Neteller ανήκει στην Paysafe Group και έχει ιδρυθεί από το 1999 στον Καναδά. Σήμερα, αναμφίβολα, βρίσκεται στις κορυφαίες πλατφόρμες για ηλεκτρονικές συναλλαγές με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Είναι ασφαλή τα στοιχηματικά site με Neteller στην Κύπρο;

Είναι απολύτως ασφαλές να στοιχηματίσετε με Neteller σε στοιχηματικά site στην Κύπρο, καθώς η Neteller είναι μια μέθοδος που εξασφαλίζει πως τα προσωπικά σας στοιχεία και οι προσωπικές σας πληροφορίες όπως και ο λογαριασμός σας θα παραμείνουν προσωπικά. Στις μεταφορές ή πληρωμές δεν αποκαλύπτονται τα στοιχεία σας και έτσι είστε σίγουροι πως δε θα δώσετε δεδομένα τα οποία μπορούν να θέσουν το λογαριασμό σας σε κίνδυνο.

Οι ασφαλέστερες στοιχηματικές με Neteller που έχουν νόμιμη άδεια στην Κύπρο

Στοιχηματικές με Neteller: καταθέσεις και αναλήψεις

Τα όρια, ο χρόνος επεξεργασίας της κάθε συναλλαγής αλλά και το κόστος για τις πληρωμές πολλές φορες διαφέρει από εταιρία σε εταιρία  και γι αυτό είναι καλό να είστε ενήμεροι για τέτοια στοιχεία που είναι σημαντικά για την επιλογή σας αλλά και για το παιχνίδι σας.

Neteller στοιχηματικές στην Κύπρο

Στοιχηματική Εταιρία

Χρόνος κατάθεσης

Χρόνος ανάληψης

Προμήθεια

Ελαχ./Μεγ. κατάθεση

Ελαχ./Μεγ. ανάληψη

parimatch logo

Άμεσα

0-12 ώρες

Δωρεάν

10€/10.000€

10€/10.000€

FAQ. Συχνές ερωτήσεις