Ξένες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο

Από το 2016, που ξεκίνησε η επίσημη αδειοδότηση των στοιχηματικών εταιριών από την ΕΘνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) στην Κύπρο, οι μεγαλύτερες στοιχηματικές του εξωτερικού έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κυπριακή αγορά. Έτσι σήμερα, από τις 13 Κυπριακές στοιχηματικές εταιρίες με άδεια κλάσης Β (διαδικτυακό στοίχημα), οι 7 είναι ξένες στοιχηματικές.

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα ξένα στοιχηματικά site στην Κύπρο

Οι ξένες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο προσφέρουν τη δυνατότητα στους παίκτες να αποκτήσουν πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία αγορών, μοναδικές προσφορές αλλά και την ανεπανάληπτη εμπειρία του να παίζει κανείς σε site με παγκόσμια φήμη και world-class εξειδίκευση στη βιομηχανία του αθλητικού στοιχήματος.

Για να επιλέξετε τα καλύτερα ξένα στοιχηματικά site στην Κύπρο, ακολουθήστε τα παρακάτω 4 απλά βήματα:

 • Επιλογή στοιχηματικών εταιρειών
  step 1

  Αναζητήστε τις εταιρίες που έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Κύπρο, έτσι ώστε να αποκλείσετε όλες τις παράνομες στοιχηματικές εταιρίες

 • Εμπειρία χρήστη
  step 2

  Διαβάστε αξιολογήσεις και feedback για τις στοιχηματικές αυτές

 • Εξερευνήστε τις τοποθεσίες
  step 3

  Περιηγηθείτε στα site τους και κάντε τη δική σας αξιολόγηση

 • Εγγραφείτε
  step 4

  Εγγραφείτε στη στοιχηματική εταιρία που σας ταιριάζει βάσει κριτηρίων που έχετε προεπιλέξει

Δημοφιλή μπόνους και προσφορές που μπορείτε να βρείτε στις ξένες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο

Εκτός από τα μπόνους καλωσορίσματος (ή μπόνους εγγραφής), οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από πολλές προσφορές που κάνουν οι ξένες στοιχηματικές εταιρείες και που έχουν ως στόχο την επιβράβευση τους.

 • Free bets: Ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι στοιχηματικές δίνουν free bets για να επιβραβεύσουν την εμπιστοσύνη των χρηστών. Προσφέρουν ένα συγκεκριμένο ποσό για ποντάρισμα και στους παίκτες επιστρέφεται το κέρδος από το στοίχημα.
 • 0% Γκανιότα: Μπορείτε να παίξετε στοίχημα χωρίς την προμήθεια της εταιρίας!
 • Cash-out: Ακόμη και αν το στοίχημα που έχετε παίξει φαίνεται να χάνει, μπορείτε να επιλέξετε πρώιμη πληρωμή και να πάρετε το ποσό του πονταρίσματος που αναλογεί στη δεδομένη χρονική στιγμή - προτού χάσετε όλο το ποντάρισμα
FAQ. Συχνές Ερωτήσεις