Τα καλύτερα στοιχηματικά μπόνους στην Κύπρο

Τα μπόνους έχουν πλέον καθιερωθεί ώς μια από τις πιο ελκυστικές προσφορές που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες τόσο στους εγγεγραμμένους χρήστες τους όσο και στους νέους πελάτες τους.

Τα στοιχηματικά μπόνους είναι τόσο σημαντικά, που ένα μεγάλο ποσοστό των παικτών τα χρησιμοποιεί σαν βασικό κριτήριο για την επιλογή της ιστοσελίδας στη οποία θα ανοίξουν λογαριασμό.

Τι πρέπει να προσέξετε στα μπόνους που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες

Τα μπόνους των στοιχηματικών εταιριών έχουν πάντα αστερίσκους και ψιλά γράμματα. Έτσι, για να είστε σίγουροι πως θα επωφεληθείτε στο maximum, θα πρέπει να προσέξετε τρία σημεία: τις προϋποθέσεις, την διάρκεια του κάθε μπόνους καθώς και τους διάφορους τύπους προσφορών.

Προϋποθέσεις

Τα μπόνους δε δίνονται έτσι απλά, χωρίς προϋποθέσεις. Πολλές φορές είναι τόσοι οι περιορισμοί που δυσκολεύουν τους παίκτες να χρησιμοποιήσουν το μπόνους κι ας είναι δικαιούχοι. Οι προϋποθέσεις αναφέρονται πάντα στους γενικούς όρους χορήγησης και χρήσης και γι αυτό θα πρέπει πάντα να διαβάζετε προσεκτικά τι προαπαιτείται για να πάρετε το μπόνους κάθε φορά!

Διάρκεια

Τα μπόνους έχουν διάρκεια ζωής. Δεν είναι για πάντα και γι αυτό οι στοιχηματικές τα προσφέρουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Να κοιτάτε πάντα την ημερομηνία λήξης για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως με κάποια προσφορά που πλέον δεν ισχύει!

Ποικιλία προσφορών

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη προσφορών και μεγάλη ποικιλία στα μπόνους. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε και να κατανοείτε όλα τα είδη προτού επιλέξετε ποιο από αυτά θα διεκδικήσετε.

Πως να βρείτε τις στοιχηματικές εταιρίες με τις καλύτερες προσφορές

Τα μπόνους αποτελούν πλέον σημαντικό κριτήριο για τους περισσότερους παίκτες όταν επιλέγουν την στοιχηματική εταιρία στην οποία θα ανοίξουν λογαριασμό. Πως όμως θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές; Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Αναζητήστε τις προσφορές και τα μπόνους των στοιχηματικών. Στην ιστοσελίδα stoiximatikesetairies.tv/cyp/ μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις προσφορές των εταιριών
  2. Συγκρίνετε όλες τις προσφορές και αξιολογήστε τις με βάση τα κριτήρια που εσείς έχετε προεπιλέξει
  3. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις των προσφορών
  4. Επιλέξετε τη στοιχηματική εταιρία με μπόνους (ή τις στοιχηματικές εταιρίες με μπόνους) που σας ταιριάζει και κάντε εγγραφή

Δημοφιλή μπόνους και προσφορές

Υπάρχουν διάφορα είδη μπόνους που δίνουν οι στοιχηματικές, όμως σε γενικές γραμμές μιλάμε είτε για προγράμματα ανταμοιβής και επιβράβευσης που απευθύνονται σε όλους τους χρήστες,  είτε για προσφορές που στοχεύουν στο να προσελκύσουν νέους χρήστες.

Παρόλο που ο κάθε πάροχος διαμορφώνει τις δικές του προσφορές και προγράμματα, κατά κανόνα το βασικό περιεχόμενο είναι το ίδιο. Από τα προγράμματα επιβράβευσης, τα πιο δημοφιλή περιλαμβάνουν μπόνους όπως 0% γκανιότα, πριμ στο παρολί, cash-out και επιστροφή στο 0-0.

0% Γκανιότα

Με 0% γκανιότα, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αγορές με μηδενική προμήθεια για τη στοιχηματική εταιρία.

Πριμ στο παρολί

Πολλές στοιχηματικές προσφέρουν έξτρα ενίσχυση στο παρολί, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να εκτοξεύσουν τα κέρδη τους

Cash-out

Το cash-out είναι μια προσφορά που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τελευταία γιατί δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να διευθετήσουν ένα στοίχημα προτού τελειώσει ο αγώνας και να πάρουν πίσω το ποσό που αντιστοιχεί στη δεδομένη χρονική στιγμή.

Επιστροφή στο 0-0

Πολλοί πάροχοι πλέον δίνουν πίσω το ποντάρισμα στους παίκτες όταν ένας αγώνας λήξει 0-0!

Από τις προσφορές για νέους χρήστες, οι πιο δημοφιλείς είναι τα μπόνους καλωσορίσματος/εγγραφής και τα μπόνους χωρίς κατάθεση.

Bonus καλωσορίσματος

Οι νέοι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από γενναιόδωρα μπόνους κατά την εγγραφή τους σε μια στοιχηματική. Συνήθως δίνεται ένα ποσοστό -που μπορεί να φτάσει και 100% - στην πρώτη κατάθεση. Υπάρχει όμως πάντα ένα όριο στο ποσό!

Bonus χωρίς κατάθεση

Παρόλο που αυτό το μπόνους το παίρνουν και εγγεγραμμένοι χρήστες κάποιες φορές, κατά κύριο λόγο απευθύνεται σε νέους πελάτες. Εδώ οι παίκτες παίρνουν ένα ποσό για ποντάρισμα από τον πάροχο και έτσι έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο.

Άλλες δημοφιλείς στοιχηματικές προσφορές

Εκτός από αυτά που περιγράψαμε παραπάνω, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να βρουν και πολλές άλλες προσφορές και να επωφεληθούν από αυτές. Οι στοιχηματικές εταιρίες πάντα δίνουν το κάτι παραπάνω και ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημιουργούν νέα μπόνους και προγράμματα επιβράβευσης ή ανταμοιβής, όπως:

  • Freebet
  • Επιστροφή στο παρολί
  • Δύο και ταμείο
  • Bet builder
FAQ. Συχνές ερωτήσεις