Στοιχηματικά site με Cash-out στην Κύπρο

Το Cash-out είναι ένα εργαλείο, που δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να αποκτήσουν έλεγχο του στοιχήματος τους και να εξασφαλίσουν μέρος του εκτιμώμενου κέρδους ή να μειώσουν τις ζημιές τους.

Τι σημαίνει το Cash Out στο στοίχημα;

Η επιλογή του Cash-out προσφέρει τη δυνατότητα να κλείσει κανείς ένα ανοιχτό στοίχημα, εξαργυρώνοντας το ποσό που αντιστοιχεί στη δεδομένη χρονική στιγμή και με τον τρόπο αυτό είτε να σιγουρέψει κέρδος - που θα είναι όμως μικρότερο από το αρχικό εκτιμώμενο, είτε να περιορίσει την απώλεια του πονταρίσματος του.

Είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται σχεδόν από όλες τις στοιχηματικές πλέον και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη στους πελάτες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Cash-out προσφορά προς όφελος σας

Το Cash-out μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος σας, αν γίνει τη σωστή στιγμή και με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Φυσικά, κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι μια στιγμή είναι καλύτερη από μια άλλη για το Cash-out, όμως σε γενικές γραμμές αν ακολουθήσετε τα εξής βήματα, θα αυξήσετε τις πιθανότητες για μέγιστα αποτελέσματα:

  1. Παρακολουθήστε το γεγονός στο οποίο έχετε στοιχηματίσει, ώστε να μπορείτε να κάνετε πιο αποτελεσματικές προβλέψεις με βάση την εξέλιξη του
  2. Υπολογίστε τα όρια στο κέρδος ή στην απώλεια που δε θέλετε να ξεπεράσετε
  3. Επιλέξτε το Cash-out τη στιγμή που θεωρείτε εσείς ότι είναι η καλύτερη ισορροπία
  4. Εξαργυρώστε το στοίχημα σας

Top αθλήματα για στοίχημα Cash-out

Το Cash-out είναι μια υπηρεσία που μπορούν οι παίκτες να χρησιμοποιήσουν τόσο στα pre-match στοιχήματα όσο και στα live πονταρίσματα. Βασική προϋπόθεση για να έχει νόημα το Cash-out σαν επιλογή, είναι τα αθλήματα να έχουν διάρκεια, έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος να μεταβάλλονται οι αποδόσεις.

Τις πιο πολλές φορές θα δούμε την προσφορά Cash-out  στα παρακάτω σπορ:

  • Ποδόσφαιρο
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Τένις
FAQ. Συχνές Ερωτήσεις