Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για μακροχρόνιο στοίχημα στην Κύπρο

Το μακροχρόνιο στοίχημα είναι μια αγορά που πολλοί παίκτες συνεχίζουν να αγαπούν, παρά το γεγονός πως η τεχνολογία σήμερα έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητα των πιο άμεσων πονταρισμάτων, όπως το Live betting.

Τι είναι το μακροχρόνιο στοίχημα και γιατί έχει τόσο στοιχηματικό ενδιαφέρον

Το μακροχρόνιο στοίχημα έχει να κάνει με πονταρίσματα σε γεγονότα που δεν είναι τόσο κοντινά ή που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν άμεσα και αφορά κυρίως σε ολόκληρες διοργανώσεις ή διαγωνισμούς, σε αντίθεση με τα pre-match στοιχήματα που αφορούν σε μεμονωμένους αγώνες. Ένα μακροχρόνιο στοίχημα, για παράδειγμα, μπορεί να είναι το ποντάρισμα σε μια ομάδα να κατακτήσει το Champions League στο τέλος της χρονιάς, με το στοίχημα να παίζεται στην αρχή της σεζόν.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα έχουν πολλά προνόμια, με το μεγαλύτερο ίσως να είναι οι υψηλές αποδόσεις. Πριν μερικά χρόνια, όσοι πόνταραν στη Leicester City να πάρει το πρωτάθλημα της Αγγλίας τη σεζόν 2015/16 είδαν τον λογαριασμό τους να φουσκώνει εντυπωσιακά, όταν η απόδοση για τις Αλεπούδες ήταν στα ύψη, επειδή ήταν ανάμεσα στους αουτσάιντερς για την κατάκτηση της Premier League.

Τοπ αγορές και αθλήματα για μακροχρόνιο στοίχημα

Τα σπορ που κυριαρχούν στις προτιμήσεις των παικτών που ποντάρουν σε μακροχρόνια στοιχήματα είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις. Φυσικά είναι και το αμερικάνικο φούτμπολ που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ακόμα και στην Κύπρο, παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σαν άθλημα. Όσο για τις αγορές, οι κυριότερες που θα βρείτε στις στοιχηματικές είναι η κατάκτηση κυπέλλου ή τίτλου, η τελική κατάταξη ή τελικά παικτών, όπως ο πρώτος σκόρερ.

Οι 1 τοπ στοιχηματικές ιστοσελίδες για μακροχρόνιο στοίχημα στην Κύπρο

Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για να μακροχρόνια στοιχήματα, σας έχουμε ετοιμάσει το τοπ 1 των διαδικτυακών στοιχηματικων.

Pari-Match

Parimatch

Η Pari-Match αποτελεί μια από τις τοπ επιλογές των παικτών για στοίχημα γενικά, και για μακροχρόνιο ειδικά. Με μεγάλη γκάμα σπορ και πρωταθλημάτων αλλα και με πολλές προσφορές, η συγκεκριμένη στοιχηματική μπορεί να απογειώσει την εμπειρία σας.

Υπέρ
  • Εύκολο και γρήγορο στην πλοήγηση app
  • Ελαφριά εφαρμογή που δεν κολλάει
  • Ανανεωμένη εφαρμογή που έχει πολύ καλό σχεδιασμό
Κατά
  • Το να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις την εφαρμογή απαιτεί πολλά βήματα
FAQ. Συχνές Ερωτήσεις