Οι κορυφαίες στοιχηματικές με Paysafecard στην Κύπρο

⏲️ Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η Paysafecard αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους πληρωμών που χρησιμοποιούν οι παίκτες του στοιχήματος για να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό που διατηρούν στις στοιχηματικές. Είναι ένας απόλυτα ασφαλής τρόπος πληρωμής, που τον προτιμούν και οι στοιχηματικές για την ευκολία που προσφέρει στους χρήστες τους.

Τι είναι και πως λειτουργεί η paysafecard;

Η Paysafecard είναι μια προπληρωμένη κάρτα για online πληρωμές. Ιδρύθηκε το 2000 από την Paysafe και έχει έδρα στην Βιέννη της Αυστρίας.

Με την Paysafecard είναι ουσιαστικά σα να χρησιμοποιείτε μετρητα για ηλεκτρονικές συναλλαγές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αγοράσετε έναν κωδικό για προπληρωμένη Paysafecard, να ‘φορτίσετε’ τον λογαριασμό Paysafe και αμέσως μετά να ξεκινήσετε τις πληρωμές που θέλετε να κάνετε μέσω διαδικτύου. Φυσικά, για αυτό χρειάζεται και να δημιουργήσετε λογαριασμό, κάτι που γίνεται επίσης άμεσα και πολύ εύκολα.

Είναι ασφαλείς οι Paysafecard στοιχηματικές στην Κύπρο;

Η χρήση της Paysafecard από μόνη της είναι μια ασφαλής διαδικασία, εφόσον υπάρχουν πολλές επιπρόσθετες λειτουργίες που το εξασφαλίζουν αυτό. Από τον 16ψήφιο κωδικό για την Paysafecard έως και τους κωδικούς ταυτοποίησης και πρόσβασης στον λογαριασμό, το να χρησιμοποιήσετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής είναι πέρα για πέρα ασφαλές.

Αλλά και η πληρωμή στις στοιχηματικές με Paysafecard είναι ασφαλής, καθώς όλες οι νόμιμες ιστοσελίδες που δέχονται αυτή τη μέθοδο συναλλαγών έχουν λάβει την επίσημη άδεια. Η διαδικασία διασφαλίζεται και επιπλέον με την αποστολή επιβεβαιωτικού SMS στο κινητό του χρήστη, και έτσι είστε πάντα σίγουροι για τις συναλλαγές που έχετε κάνει.

Στοιχηματικές με Paysafecard: Πληρωμές και Αναλήψεις

Για κάθε μέθοδο πληρωμής στις στοιχηματικές ιστοσελίδες είναι χρήσιμο να ξέρετε τις λεπτομέρειες που μπορεί να κάνουν όλη τη διαφορά. Από τα μέγιστα και ελάχιστα όρια ανάληψης και κατάθεσης αλλά και το κόστος της κάθε συναλλαγής έως και το χρόνο που χρειάζεται οποιαδήποτε συναλλαγή για να εκτελεστει, είναι όλα στοιχεία που θα πρέπει να γνωρίζετε εξαρχής.

FAQ. Συχνές Ερωτήσεις