Επιδότηση 100% μέχρι τα €100
Αξιολόγηση

Πέντε λόγοι που οδηγούν σε μείωση των στοιχηματικατικών ορίων ή και σε κλείσιμο λογαριασμού

10. Ιουνίου, 7:59

Ένα από τα αρνητικά σενάρια που έχει να αντιμετωπίσει ένας παίκτης του στοιχήματος είναι τα μειωμένα όρια πονταρίσματος ή ακόμη χειρότερα, το μπλοκάρισμα του λογαριασμού του από μια στοιχηματική ιστοσελίδα. Ειδικά αν μιλάμε για παίκτες που έχουν μια πιο επαγγελματική προσέγγιση στο στοίχημα, το πλήγμα από τα όρια και κάθε είδους περιορισμό, είναι μεγάλο.

Το να μειώνει τα όρια στοιχηματισμού ένας μπουκ για κάποιον λογαριασμό δεν είναι συχνό φαινόμενο, δεν είναι όμως σίγουρα και κάτι το σπάνιο. Αυτό εξαρτάται τόσο από τη στοιχηματική, όσο και από τη χρήση του λογαριασμού από τον παίκτη.

Ο περιορισμός έχει να κάνει με το περιθώριο κέρδους που είναι ανάλογο με το μέγεθος της αγοράς που θέλει να ποντάρει κανείς. Συνήθως, οι στοιχηματικές μειώνουν τα όρια είτε για να περιορίσουν την έκθεσή τους σε σχέση με έναν κερδοφόρο λογαριασμό, είτε αν αντιληφθούν περίεργα πονταρίσματα από αυτόν. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, η πιθανότητα μπλοκαρίσματος του λογαριασμού ακόμα και απευθείας είναι αυξημένη.

Οι στοιχηματικές εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, ούτε και χαρίζουν λεφτά στους καλούς παίκτες. Στην πραγματικότητα, το τί σημαίνει καλός παίκτης για όλους εμάς και τι σημαίνει καλός παίκτης για έναν μπουκ, απέχει έτη φωτός. Ο καλός παίκτης για οποιονδήποτε μπουκ είναι αυτός που δεν αποτελεί απειλή για την κερδοφορία του. Επομένως, όποιος παίκτης είναι σε θέση να περιορίζει συστηματικά τα κέρδη του, αυτομάτως γίνεται υποψήφιος για μείωση των ορίων στοιχηματισμού ή και κλείσιμο του λογαριασμού του.

Όμως, τί είναι αυτό που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το παιχνίδι σας και να επιφέρει την επιβολή μειωμένων ορίων από τις στοιχηματικές; Ας δούμε πιο αναλυτικά πότε οι μπουκ αρχίζουν να παρακολουθούν πιο στενά κάποιον λογαριασμό, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε περιορισμούς.

1. Πονταρίσματα σε λίγκες και πρωταθλήματα που κινούν υποψίες

Αν ένας παίκτης συνηθίζει να παίζει σε λίγκες και διοργανώσεις που δεν είναι και τόσο δημοφιλείς ή γενικά σε πολύ μικρά πρωταθλήματα, τότε αυτό αποτελεί σίγουρα έναν λόγο για να τεθεί ο λογαριασμός του υπό επιτήρηση. Αυτό συμβαίνει γιατί αν επιλέγει ένας παίκτης τέτοια μικρά πρωταθλήματα και ποντάρει με ζήλο σε αυτά, χτυπάει καμπανάκι ότι ίσως πρόκειται για κάποιον με ιδιαίτερη γνώση, οπότε και επικίνδυνο για το ταμείο της στοιχηματικής!

2. Συχνές αναλήψεις

Είναι πολύ δελεαστικό κάθε φορά που κερδίζετε να κάνετε ανάληψη από τον λογαριασμό σας, όμως αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στις στοιχηματικές, ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλα ποσά. Κάνοντας ανάληψη, πρακτικά σημαίνει πως μειώνετε το διαθέσιμο ποσό για πονταρίσματα και επομένως μικραίνουν και οι πιθανότητες κέρδους για τον μπουκ! Οι συχνές αναλήψεις ίσως σημαίνουν πως δεν είστε διατεθειμένος να παίζετε συστηματικά, κάτι που είναι από τους βασικούς σκοπούς των στοιχηματικών, ώστε να επωφελούνται από τη γκανιότα.

3. Συμπεριφορά του παίκτη 

Για ένα να είστε σίγουροι: πως όσο παραμένετε σε μια ιστοσελίδα ενός μπουκ ή ακόμη και σε μια εφαρμογή και περιηγείστε στις διάφορες σελίδες, ο μπουκ καταγράφει τη συμπεριφορά σας και αντλεί πολύτιμες πληροφορίες για το παιχνίδι σας. Οι στοιχηματικές δε θέλουν να έχουν να κάνουν με επαγγελματίες παίκτες, πολύ απλά γιατί μειώνεται το περιθώριο κέρδους για αυτές.

Προτιμούν αυτούς που παίζουν στοίχημα πιο χαλαρά, κυρίως για διασκέδαση και λιγότερο με σύστημα και στρατηγική - ειδικά όταν αυτή αποδίδει! Έτσι, όταν εντοπίζουν λογαριασμούς που ενεργοποιούνται για πολύ λίγο χρόνο τότε καταλαβαίνουν ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Ένας παίκτης που μπαίνει στην ιστοσελίδα, πολύ στοχευμένα και μόνο για να ποντάρει, δείχνει πιο επαγγελματική προσέγγιση, από έναν παίκτη που φαίνεται να περνά αρκετό χρόνο στην ιστοσελίδα, αναζητώντας διάφορες αγορές και ψάχνοντας που θα τοποθετήσει το στοίχημα του, τόσο στο pre-game όσο και στο live!

4. Sure Bets

Παρόλο που τυπικά και ουσιαστικά δεν θεωρείται παράνομο, ούτε απαγορεύεται από τους μπουκ, το arbitrage στο στοίχημα είναι κόκκινη γραμμή. Αν οποιαδήποτε στοιχηματική αντιληφθεί πως ένας παίκτης είναι arber, τότε το πιθανότερο είναι πως θα κλείσει άμεσα τον λογαριασμό του ή στην καλύτερη περίπτωση θα θέσει τόσα όρια, που για τον παίκτη ο λογαριασμός αυτός θα είναι πρακτικά άχρηστος.

Το arbitrage δείχνει έναν έμπειρο παίκτη, που όχι μόνο είναι πολύ εξοικειωμένος με το στοίχημα, αλλά και που ψάχνει διαρκώς να βρει τις διαφορές στις αποδόσεις ώστε να εξασφαλίσει κέρδος ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Φυσικά κανένας μπουκ δε θέλει τέτοιους παίκτες, που να μπορούν να βγάζουν κέρδη λόγω των “λαθών” που υπάρχουν στην αγορά.

5. Κατάχρηση των μπόνους 

Εκτός όλων των άλλων λόγων που μπορεί να οδηγήσουν στη επιβολή ορίων στοιχηματισμού, υπάρχει και το θέμα της κατάχρησης των μπόνους που εύκολα θα κάνει έναν μπουκ να περιορίσει έναν λογαριασμό.

Αν αντιληφθεί πως ένας παίκτης χρησιμοποιεί ένα λογαριασμό μόνο και μόνο για να λαμβάνει τις προσφορές και τα μπόνους, τότε πολύ απλά θα θέσει όρια (ή και θα τον κλείσει). Τα μπόνους τα δίνουν για να δελεάσουν τους χρήστες και να προωθήσουν ακόμη περισσότερη στοιχηματική δράση. Αν κάποιος τώρα, έρχεται, παίρνει το μπόνους και εξαφανίζεται, προφανώς θα κινήσει υποψίες και τελικά θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλούς περιορισμούς.

Τι να προσέχετε και τι να αποφεύγετε για να μη βρεθείτε με όρια στοιχηματισμού 

Για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με μειωμένα όρια που μπορεί να επηρεάσουν το παιχνίδι σας, ειδικά σε φάσεις που είναι πολύ σημαντικό για σας να μπορείτε να ποντάρετε χωρίς περιορισμούς, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι έχει σχέση με τα παραπάνω. Δε μιλάμε για το τυπικό του θέματος και το ότι χρειάζεται να παίζετε από λογαριασμούς που δεν είναι ψεύτικοι ή παράνομοι με κάποιο τρόπο. Μιλάμε για συμπεριφορές και παικτικές συνήθειες που αν δώσετε λίγη παραπάνω σημασία, θα αποφύγετε να βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να ψάχνετε μονίμως για νέες στοιχηματικές.