Αξιολόγηση Bet365 για την Κύπρο

5/5
100% Μπόνους Κατάθεσης
Υπέρ
 • Εταιρία οδηγός για την αγορά
 • Αξιοπιστία και ασφάλεια ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου
 • Κορυφαίο Live Streaming*
 • Τεράστια ποικιλία αθλημάτων και πρωταθλημάτων
 • Ασιατικά χάντικαπ σχεδόν παντού με εξαιρετικές αποδόσεις
 • Ξεχωριστό εύχρηστο site και αντίστοιχα ποιοτικό app
Κατά
 • Μερικές μέθοδοι συναλλαγών λείπουν από τις επιλογές της
 • Χρειάζεται προσαρμογή στη πλατφόρμα από τους αρχάριους

Η Bet365, από το 2000 που ιδρύθηκε, αποτελεί μία κατηγορία από μόνη της οδηγόντας τον ανταγωνισμό σε νέα επίπεδα. Με παρουσία σε πάρα πολλές χώρες και με πάνω από 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες, δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει μαζί με τις κορυφαίες σε πολλές περιπτώσεις αποδόσεις, τα ασιατικά χάντικαπ σχεδόν παντού και τη τεράστια ποικιλία γεγονότων και αγορών, τη καθιστούν μία εκ των κορυφαίων στοιχηματικών εταιριών παγκοσμίως.

Bet365, stoiximatikesetairies.tv

Η σελίδα της χάρη στην ιδιόκτητη πλατφόρμα που διαθέτει είναι ξεχωριστή. Το χαρακτηριστικό περιβάλλον σε μαύρο και πράσινο είναι εκείνο που της έχει δώσει το παρατσούκλι “η πράσινη” ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος. Από άποψη ευχρηστίας βρίσκεται επίσης σε κορυφαίο επίπεδο μόλις τη συνηθίσει κανείς.

Λειτουργεί κάτω από τη Lucky Stream Limited η οποία έχει αδειοδοτηθεί και ρυθμιστεί στην Ελλάδα από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) με αριθμούς άδειας τύπου Α: HGC-000005-LH και τύπου Β: HGC-000006-LH με ημερομηνία έκδοσης την 21η Μαΐου 2021 και λήξης την 21η Μαΐου 2028.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες της Bet365 αλλά και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε να παίζετε σε αυτήν.

 

Εγγραφή στη Bet365

Η εγγραφή στη Bet365 είναι απλή και προσφέρει και τη δυνατότητα προσωποποίησης μέσα από διάφορες επιλογές που σκοπό έχουν τη προφύλαξη μας από υπερβολική έκθεση σε ρίσκο. Με διαθέσιμες επιλογές ορίων κατάθεσης, παραμονής σε σύνδεση, ζημιάς αλλά και ρύθμισης ειδοποιήσεων δραστηριότητας από τη δημιουργία κιόλας του λογαριασμού, η εταιρία δείχνει τη σημασία που δίνει στο ασφαλές παιχνίδι. Για να ξεκινήσετε να παίζετε σε μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες του κόσμου ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ που βρίσκεται πάνω δεξιά στη σελίδα της bet365.gr
 2. Στη σελίδα που εμφανίζεται συμπληρώστε όλα τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας που σας ζητούνται και επιλέξτε τον τύπο του εγγράφου που θα χρησιμοποιήσετε για την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας αργότερα.
 3. Ορίστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό σας, καθώς και τον τετραψήφιο αριθμό ασφαλείας που χρησιμοποιεί η Bet365 για εύκολη, γρήγορη και ασφαλή επικοινωνία μαζί σας.
 4. Παρακάτω, κάντε τις επιλογές σας σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι, προκειμένου να παραμείνει η εμπειρία σας στην εταιρία διασκεδαστική!

Αμέσως θα λάβετε ένα ενημερωτικό email για την εγγραφή σας ενώ θα έχετε και πρόσβαση στις προσφορές για τους νέους παίκτες της εταιρίας.

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρείτε στο site της Bet365, αφού όλα τα κατάλληλα μέσα είναι εκεί για να διαφυλάξουν τα στοιχεία σας και να τα κρατήσουν μακριά από τρίτους.

Αργότερα θα πρέπει όπως ορίζει ο νόμος να προχωρήσετε στη ταυτοποίηση του λογαριασμού σας, μια διαδικασία που σκοπό έχει τη δική σας ασφάλεια και τη διαφάνεια των συναλλαγών σας με τη στοιχηματική. Αυτό πρέπει να γίνει μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού, ή πριν τη πρώτη σας ανάληψη αν αυτή προκύψει νωρίτερα.

Για αυτή θα χρειαστείτε:

Έγχρωμα αντίγραφα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας και ενός πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΚΟ όπως ρεύματος, νερού, τηλεφώνου ή λογαριασμού τραπέζης, αρκεί να αναφέρεται η διεύθυνση σας. Δεκτές γίνονται και υπεύθυνες δηλώσεις του Ν. 1599/86, αφού έχουν επικυρωθεί σε ΚΕΠ.

 

Κατάθεση και ανάληψη Bet365

Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις αποτελούν για πολλούς το βασικότερο κομμάτι της σχέσης τους με τη κάθε στοιχηματική. Γι’ αυτό κι εμείς δίνουμε την απαραίτητη σημασία στο κομμάτι αυτό και σας παραθέτουμε όλες τις μεθόδους συναλλαγών που είναι διαθέσιμες στην εταιρία.

Όλες είναι φυσικά απόλυτα ασφαλείς και νόμιμες, ενώ είναι αρκετές για να καλύψουν τις ανάγκες της μεγάλης πλειοψηφίας των παικτών.

Μέθοδος κατάθεσηςΕλάχιστη κατάθεσηΧρόνος κατάθεσης Ελάχιστη ανάληψηΧρόνος ανάληψης
Visa5€Άμεσα5€1-5 ημέρες
Mastercard5€Άμεσα5€1-5 ημέρες
Neteller15€Άμεσα15€0-12 ώρες
Skrill5€Άμεσα5€0-24 ώρες
Paysafecard5€Άμεσα5€0-24 ώρες
Bank Transfer100€2-5 ημέρες10€2-10 ημέρες

 

Προσφορές* Bet365

Πολλοί παίκτες δίνουν μεγάλη σημασία στις προσφορές κάθε στοιχηματικής και η Bet365 έχει υπάρξει πρωτοπόρος και σε αυτόν τον τομέα κατά καιρούς, συστήνοντας στην αγορά νέες υπηρεσίες που αργότερα έγιναν ο κανόνας.

Καλύπτει όλα τα πεδία προσφορών όπως θα περίμενε κανείς, τόσο για νέους όσο και για παλιούς παίκτες, ωστόσο μένει η εντύπωση πως η εταιρία δίνει μεγαλύτερη προσοχή στην ουσία του στοιχήματος παρά σε ευκαιριακά μέσα για να προσελκύσει τους παίκτες.

Bet365, stoiximatikesetairies.tv

Οι νέοι χρήστες καλωσορίζονται όπως συνηθίζεται θερμά, ενώ και στη συνέχεια της εμπειρίας τους απολαμβάνουν διάφορα προνόμια και προσφορές. Εκτός αυτών που παρουσιάζουμε παρακάτω, υπάρχουν πάντα στη διάθεση των παικτών και υπηρεσίες όπως το Live Streaming*, το Cash Out* και το Φτιάξε Αγορά*.

Each Way Πρώτοι Σκόρερ*

Παίξτε ένα στοίχημα για Each-Way Πρώτο Σκόρερ σε κάθε αγώνα Ποδοσφαίρου.

Αν ο παίκτης σας δεν σκοράρει πρώτος αλλά τα καταφέρει σε οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, στα 90 λεπτά, θα σας πληρωθεί το 1/3 της απόδοσης που ποντάρατε.

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Παρολί Ποδοσφαίρου*

Ενισχυμένες αποδόσεις ανάλογα με τον αριθμό των επιλογών που έχετε βάλει στο κουπόνι σας. Περισσότερες πληροφορίες μετά την εγγραφή σας.

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Πρώιμη Πληρωμή-Προβάδισμα 2 γκολ*

Στη περίπτωση που η ομάδα που έπαιξες να νικήσει προηγηθεί με 2 γκολ το στοίχημά σου πληρώνεται πριν λήξει το παιχνίδι, χωρίς να παίζει ρόλο το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Επεξεργασία Στοιχήματος*

Η Επεξεργασία Στοιχήματος σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέτετε, να αλλάζετε ή να αφαιρείτε επιλογές και να αυξάνετε το ποντάρισμα σε μη διευθετημένα στοιχήματα τόσο πριν την έναρξη των γεγονότων όσο και live.

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

 

Στοίχημα στη Bet365

Η Bet365 είναι γνωστό πως αποτελεί πολλές φορές οδηγό για ολόκληρη τη στοιχηματική αγορά. Προσφέρει αγορές ακόμα και για τις μικρότερες κατηγορίες ενώ πολλές από αυτές τις καλύπτει και για ζωντανό στοιχηματισμό.

Σχεδόν 40 αθλήματα βρίσκονται στα μενού της εταιρίας, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει κάτι που να θέλει να στοιχηματίσει κανείς και να μην το βρει στη Bet365.

Παρακάτω είναι μόνο μερικά από αυτά:

 • Ποδόσφαιρο
 • Μπάσκετ
 • Τένις
 • Αμερικανικό Ποδόσφαιρο
 • Βόλεϊ
 • Πινγκ Πονγκ
 • Esports
 • Ιπποδρομίες
 • Μηχανοκίνητα
 • ΜΜΑ
 • Γκολφ
 • Κέρλινγκ
 • Πολιτική

 

Live στοίχημα στη Bet365

Το Live της Bet365 είναι για πολλούς το καλύτερο της αγοράς, τόσο λόγω προσφοράς αγώνων, όσο και κάλυψης τους με αγορές. Το Cash Out* προσφέρεται πλήρες ή και μερικό, ενώ το Live Streaming* είναι από τα πληρέστερα που μπορεί να βρει κανείς.

Bet365, stoiximatikesetairies.tv

Ο σχεδιασμός της σελίδας του ζωντανού στοιχήματος ακολουθεί τη λογική του υπόλοιπου site, κάτι που τη κάνει να χρειάζεται κάποιο χρόνο προσαρμογής από τους άπειρους σε αυτήν παίκτες. Μόλις πάντως κάποιος τη συνηθίσει, καταλαβαίνει πως πρόκειται για μία πολύ λειτουργική πλατφόρμα, που δίνει τη δυνατότητα για εύκολη παρακολούθηση ενός ή και περισσότερων παιχνιδιών την ίδια στιγμή.

Το scoreboard που προσφέρει η εταιρία είναι υπερπλήρες και ξεκάθαρο σχεδιαστικά, κάτι που κάνει άνετη τη παρακολούθηση των (λίγων) παιχνιδιών που δεν καλύπτονται από το live streaming.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογίες
Γενική βαθμολογία
5/5
 • Εμπιστοσύνη και Δικαιοσύνη
  5/5
 • Παιχνίδια και Λογισμικό
  5/5
 • Μπόνους και Προωθητικές Ενέργειες
  5/5
 • Εξυπηρέτηση Πελατών
  5/5