Μπόνους χωρίς κατάθεση

Τελευταία, ο ανταγωνισμός μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών έχει οδηγήσει στη δημιουργία νέων προγραμμάτων επιβράβευσης και ανταμοιβής και έχουν κάνει την εμφάνιση τους νέες προσφορές, οι οποίες είναι ιδιαιτέρως ελκυστικές για τους παίκτες. Μια τέτοια προσφορά, που έχει γίνει πολύ δημοφιλής, είναι και το μπόνους χωρίς κατάθεση.

Το bonus χωρίς κατάθεση είναι στην ουσία ένας τρόπος να επιβραβεύσει τους υφιστάμενους χρήστες της μια στοιχηματική εταιρία αλλά και να προσελκύσει νέους χρήστες παράλληλα. Όπως το λέει και το όνομα του, το μπόνους αυτό παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να στοιχηματίσει χωρίς να κάνει κατάθεση ποσού στον λογαριασμό του.

Στην περίπτωση εγγεγραμμένων χρηστών, το μπόνους χωρίς κατάθεση μπορεί να είναι είτε στη μορφή έξτρα ποσού που πιστώνεται στο λογαριασμό τους και είναι διαθέσιμο για στοιχηματισμό είτε στη μορφή έξτρα πονταρισμάτων που προσφέρονται δωρεάν από τη στοιχηματική.

Στην περίπτωση των νέων παικτών, το μπόνους χωρίς κατάθεση είναι συνήθως στη μορφή ενός ποσού που χορηγείται στους χρήστες δωρεάν εφόσον ανοίξουν λογαριασμό στη στοιχηματική.

Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες επωφελούνται από το γεγονός πως μπορούν να στοιχηματίσουν χωρίς προηγουμένως να χρειάζεται να κάνουν κατάθεση.

Παράδειγμα για το πως θα χρησιμοποιήσετε το μπόνους χωρίς κατάθεση

Όπως όλα τα μπόνους και οι προσφορές που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες, έτσι και το μπόνους χωρίς κατάθεση έχει αστερίσκους και ψιλά γράμματα. Για να είστε σίγουροι πως θα επωφεληθείτε από το μπόνους αυτό αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

  1. Εγγραφείτε στη στοιχηματική ιστοσελίδα που προσφέρει το μπόνους χωρίς κατάθεση. Στην περίπτωση που είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, πάτε απλά στο παρακάτω βήμα!
  2. Διαβάστε προσεκτικά όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για τη χορήγηση του συγκεκριμένου μπόνους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους περιορισμούς χρήσης του μπόνους γιατί κάθε στοιχηματική θέτει τους δικούς της κανόνες
  3. Επιλέξτε το στοίχημα που θα παίξετε, εξασφαλίζοντας πάντα πως είναι μέσα στα πλαίσια των επιτρεπόμενων πονταρισμάτων για το μπόνους. Πολλές φορές υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις (όπως στοιχηματικές αγορές, αριθμός πονταρισμάτων, αποδόσεις, χρονικά περιθώρια) που αν δεν τηρηθούν σας αποκλείουν από το μπόνους χωρίς κατάθεση
  4. Ποντάρετε στην αγορά που επιθυμείτε και περιμένετε να διευθετηθεί το στοίχημα, ώστε να είστε σίγουροι πως θα μετρήσει αν κερδίσετε!

Μπόνους χωρίς κατάθεση: υπέρ και κατά

Κάθε φορά που οι στοιχηματικές σελίδες προσφέρουν μπόνους - συμπεριλαμβανομένου και του μπόνους χωρίς κατάθεση - αυτό είναι προς όφελος και των παικτών αλλά κυρίως και των ίδιων των εταιριών.

Το μπόνους χωρίς κατάθεση έχει αρκετά υπέρ, έχει όμως και κάποια κατά.

Υπέρ
  • Για τους νέους παίκτες, το μπόνους αυτό είναι πολύ χρήσιμο γιατί τους δίνει τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από το στοίχημα χωρίς να κάνουν κατάθεση
  • Για τους υφιστάμενους χρήστες μιας στοιχηματικής, το μπόνους χωρίς κατάθεση τους δίνει ουσιαστικά έξτρα ευκαιρία για στοίχημα και επομένως έξτρα ευκαιρία για κέρδος
  • Οι παίκτες δε ρισκάρουν τα χρήματα τους
Κατά
  • Οι προϋποθέσεις και οι όροι πολλές φορές είναι πολύ περιοριστικοί και αυτό μπορεί να δυσκολέψει τους παίκτες

Ποιές στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν καλύτερα μπόνους χωρίς κατάθεση στην Κύπρο;

Πολλές στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, σήμερα, έχουν τη δική τους προσφορά στη μορφή του μπόνους χωρίς κατάθεση. Οι παίκτες μπορούν να βρουν αυτές τις προσφορές είτε σαν δώρο για την εγγραφή τους σε μια νέα ιστοσελίδα, είτε σαν ανταμοιβή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι.

Πάντως αν θέλετε να βρείτε ελκυστικά μπόνους χωρίς κατάθεση, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες.