Τα καλύτερα στοιχηματικά site στην Κύπρο για στοίχημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η 33η Ολυμπιάδα θα διεξαχθεί στο Παρίσι φέτος το καλοκαίρι, με την έναρξη να έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 26 Ιουλίου και τη λήξη την Κυριακή 11 Αυγούστου.  Η Κύπρος, όπως και η Ελλάδα, είναι μια χώρα, άρρηκτα συνδεδεμένη με τους Ολυμπιακούς Αγώνες τόσο κατά την αρχαιότητα, όσο και στην σύγχρονη εποχή τους.

Η Κύπρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες: στοιχεία και στατιστικά

Η πρώτη επίσημη συμμετοχή της Κύπρου στους Ολυμπιακούς έγινε το 1980 στη Μόσχα. Έως τότε, οι Κύπριοι αθλητές έπαιρναν μέρος ως μέλη της Ελληνικής αποστολής. Από τους Αγώνες της Μόσχας έως και σήμερα, όμως η Κύπρος δεν έχει χάσει ούτε μια Ολυμπιάδα.

Παρόλο που μετρά μόνο ένα αργυρό μετάλλιο στην Ιστιοπλοΐα στους αγώνες του Λονδίνου το 2012 με τον Παύλο Κοντίδη,  οι καλές στιγμές των κυπριακών αποστολών είναι αρκετές ειδικά στον στίβο και στην σκοποβολή.

Άθλημα

Θέση

Αθλητές

Διοργανώσεις

Στίβος

5 φορές στον τελικό και 5 φορές στους ημιτελικούς

Κυριάκος Ιωάννου, Απόστολος Παρέλλης, Δημήτρης Χονδροκούκης, Φίλιππος Φιλίππου, Άντρη Σιάλου, Άννινος Μαρκουλλίδης κτλ.

Λος Άντζελες 1984, Σεούλ 1988, Ατλάντα 1996, Αθήνα 2004, Λονδίνο 2012, Ρίο 2016

Σκοποβολή

2 φορές στον τελικό

Αντώνης Νικολαΐδης, Γιώργος Αχιλλέως

Πεκίνο 2008

Ιστιοπλοΐα

1 αργυρό και μια φορά στον τελικό

Παύλος Κοντίδης

Λονδίνο 2012, Ρίο 2016

Πως να στοιχηματίσετε online στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κύπρο

Το στοίχημα στους Ολυμπιακούς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσφέρει την ευκαιρία στους παίκτες να στηρίξουν την αποστολή της χώρας τους αλλά και τους αγαπημένους τους αθλητές από όλο τον κόσμο. Για να στοιχηματίσετε στους αγώνες, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 • Ψάξτε πληροφορίες και στατιστικά για την αγορά που σας ενδιαφέρει. 
  step 1

  Μπορείτε να βρείτε αρκετό υλικό στο διαδίκτυο τόσο για τις πρόσφατες επιδόσεις των αθλητών/ομάδων όσο και για τους βασικούς ανταγωνιστές

 • Ερευνώ
  step 2

  Κάντε έρευνα για να βρείτε τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις στις αγορές που σας ενδιαφέρουν. 

 • Στοιχηματικές αγορές
  step 3

  Επιλέξτε την αγορά και τη στοιχηματική που προσφέρει τις καλύτερες εναλλακτικές.

 • Στοίχημα!
  step 4

  Εγγραφείτε στην στοιχηματική ιστοσελίδα και τοποθετήστε το στοίχημα σας. .

Οι πιο δημοφιλείς στοιχηματικές αγορές στην Κύπρο για στοίχημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι αγορές που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των παικτών είναι το στοίχημα στα προκριματικά, το μακροχρόνιο στοίχημα αλλά και τα ειδικά στοιχήματα.

 • Στοίχημα στα προκριματικά: ποντάρετε σε μια χώρα, ομάδα ή αθλητή να περάσει στους προκριματικούς αγώνες. Για παράδειγμα, μπορείτε να στοιχηματίσετε αν η Κύπρος θα προκριθεί στο αγώνισμα του στίβου
 • Μακροχρόνιο στοίχημα: ποντάρετε στον τελικό νικητή του αγωνίσματος. Στην ουσία στοιχηματίζετε στο ποιος θα πάρει το χρυσό, το αργυρό ή το χάλκινο μετάλλιο.
 • Ειδικά στοιχήματα: εδώ υπάρχουν πολλές διαφορετικές αγορές όπως αν μια χώρα θα ξεπεράσει μια άλλη χώρα στον αριθμό μεταλλίων, αν μια ομάδα θα πάρει κάποιο μετάλλιο, αν ένας αθλητής θα σημειώσει νέο ρεκόρ στο αγώνισμά του κτλ. Ακόμη μπορείτε να στοιχηματίσετε στο αν μια χώρα θα πάρει πάνω από έναν αριθμό μεταλλίων που έχει οριοθετήσει η στοιχηματική ή και αν θα καταφέρει να ξεπεράσει τις προηγούμενες συμμετοχές της.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σε ποιά αγωνίσματα ελπίζει η Κύπρος για μετάλλια;

Οι συμμετοχές της Κύπρου στην ιστορία των Αγώνων δεν έχουν οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες, πλην του αργυρού μεταλλίου στην ιστιοπλοΐα το 2012 στο Λονδίνο. Όμως οι αποστολές πάντα επιδεικνύουν αξιόλογες εμφανίσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που η Κύπρος έχει βρεθεί σε τελικούς και ημιτελικούς.

Για το Παρίσι 2024 η Κύπρος μπορεί να ελπίζει στα παρακάτω:

 • Ιστιοπλοΐα

  Ο Παύλος Κοντίδης θα διεκδικήσει για άλλη μια φορά την διάκριση στο αγώνισμα του και οι πιθανότητες είναι πολύ καλές!

 • Kite Surf

  Στο νέο αυτό αγώνισμα ο Νεντίν Ταραντίν, που έχει λάβει κυπριακή υπηκοότητα, έχει καλές προοπτικές για μια σημαντική θέση.

  Στίβος
 • Στίβος

  Εδώ η Ολίβια Φωτοπούλου και ο Απόστολος  Παρέλλης διεκδικούν μια καλή θέση στο αγώνισμα που ούτως ή άλλως είναι στα ατού της χώρας.

  kite surf

Που μπορείτε να παρακολουθήσετε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κύπρο;

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα μεταδοθούν από την κρατική τηλεόραση της Κύπρου. Οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τα αγωνίσματα στα κανάλια ΡΙΚ.

FAQ. Συχνές Ερωτήσεις